Coral'ın Almanya ayağının başına Koray Çavdır geçti
OTI Holding'e bağlı Coral Travel'ın Almanya ayağı Ferien Touristik'de değişim, koltuğa Koray Çavdır oturdu.

TurizmGüncel - Dış Haberler
Heinz Bauermeister, Ferien Touristik & Coral Travel'dan ayrılıyor. Bauermeister'ın 1 Mart'ta itibaren emekliye ayrılacağı ve koltuğu Koray Çavdır'a bırakacağı açıklandı. Alman turizm basınında yer alan haberlere göre Bauermeister, kasım sonunda başlayacak 'tam emeklilik' tarihine kadar şirketi desteklemeye devam edecek.
Almanya seyahat pazarının tanınan isimlerinden Koray Çavdır ise, 2017 yılından bu yana OTI Grubu'nda çalışıyor. Çavdır daha önce LTU Touristik, Meiers Weltreisen, Dertour ve Thomas Cook, TUI Turkey / Tantur şirketlerinden görev aldı.
İlgili Haberler

Rusların yılbaşı tatil tercihinde ilk 5 belli oldu
Ruslar yılbaşı tatili için şimdiden program yapmaya başlarken; tatil planlarında Tayland, Türkiye ve Çin ön plana çıktı.

2026'da dünyanın en iyi havayolu şirketleri listesi açıklandı! THY kaçıncı sırada?
2026 Dünya Havayolları Ödülleri listesi açıklandı. 2026’da dünyanın en iyi havayolu firması Singapore Airlines seçilirken, Türk Hava Yolları (THY) genel sıralamada 5’inci oldu.

BM'den 2026 yılı turizm beklentilerinde aşağı yönlü revize
BM Dünya Turizm Örgütü (UN Tourism), 2026 yılı uluslararası turist varışı büyüme tahminini yüzde 3-4 seviyesinden yüzde 1-2 seviyesine çekti.


%20(2).gif)

