Ersin Yazıcı: Antalya turizmde rekor kırdı

Ersin Yazıcı: Antalya turizmde rekor kırdı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Temmuz sonu itibariyle Antalya’ya gelen turist sayısının rekor yıl olan 2019’u geride bıraktığını açıkladı.


Nisan ve mayıs aylarını kötü, haziran ayını kısmen kötü geçiren ve temmuz ayında bile otellerde ciddi boşlukların bildirildiği Antalya’nın turist sayısında rekor kırdığı açıklandı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 29 Temmuz itibariyle 8 milyon 11 bin ziyaretçi ağırlayan Antalya’nın turizmde rekor yıl olan 2019’u bile geride bıraktığını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersin Yazıcı "Turizmin başkenti Antalya'mızdan bir rekor daha… 29 Temmuz itibarıyla yıl başından bu yana Antalya'mıza gelen turist sayısı rekorlar yılı olarak bilinen 2019 yılını da geride bırakarak 8 milyon 11 bin 828 oldu. 2019 yılının 29 Temmuz tarihindeki sayı ise 8 milyon 4 bin 11'di." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 31.07.2023 - 07:06:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Evlerini kiralayan yeni Türkiye vatandaşları

    Süleyman Sürmen 31.07.2023 - 01:15

    250 bin dolara vatandaşlık sattığınız kisiler aldıkları evi eş,dost,akrabalarına haftalık veya aylık kiralıyorlar.Kayıt dışı gelen Rusların büyük çoğunluğu burda rekoru onların sayesinde kırıyoruz,ceza yok gel keyfim gel 2 yılda evlerin parasını geri alacaklar ne güzel ülkem.....Hamdolsun yeni Türkiye de yaşıyoruz.Uçuyoruz.Kiraya verdikleri kişileri kaçak transfer yaparakta taşıma ücreti de elde ediyorlar.Kim dur diyecek...Hiç kimse.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.