Antalya’da safari cipi kazası, 2 ölü
Antalya’da turistleri taşıyan safari cip uçuruma yuvarlandı. 2 kişi kaybederken 10 kişi yaralandı.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde içinde 11 turist bulunan safari cipi, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. 300 metre yuvarlanan cipin sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, 4’ü ağır 10 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Alman uyruklu turist tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ağır yaralanan 3 turistin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.
İlgili Haberler

Önce Aletten Şüphelenin

Destinasyon Olmak Hafıza İnşa Etmekle Başlar

O ilin 40 yıllık hayali gerçek oluyor! Türkiye'nin en uzun nehrinde dev turizm projesi
Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak'ın sosyal hayata ve turizme kazandırılması için 4 etaplık bir proje başlatıldı. Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun proje hakkında detayları anlattı.
Yorumlar (2)
Oturduğumuz dalı kesmeyi severiz......
Makas atan servis tur otobüs, minibüsler, yayaya yol vermeyen taksiciler, bakımsız araçlar. Avrupalı turistleri kaçırmak ve birdaha ülkemize gelmemeleri için elimizde geleni yapıyoruz. Çarşı pazarda yabancı müşterilere yapılan dümenleri burada söz etmiyorum bile.
Safari turları
Bu ciddiyetsiz firmaların Nuh Nebi'den kalma hurdalık araçlarıyla faaliyet yapmalarına nasıl izin veriliyor.Anlamak mümkün değil



%20(2).gif)

