Anex Tour ‘güvenli turizm sertifikası’ aldı

Anex Tour ‘güvenli turizm sertifikası’ aldı

Anex Tour, Türkiye’de ‘güvenli turizm sertifikası’ alan ilk tur operatörü oldu.


Koronavirüs salgınına yönelik alınan önlemler kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Sağlıklı Turizm Sertifikasyon” programına katılan ANEX Tour, bu sertifikayı alan ilk Türk tur operatörü oldu.

Uluslararası sertifikasyon kuruluşları tarafından verilen sertifika; havayolları, havalimanları ve diğer ulaşım araçları ile konaklama ve yeme-içme tesislerinde üst düzey sağlık ve hijyen koşullarının yerine getirildiğini belgelendiriyor. “Yolcu sağlığı ve güvenliği”, “Çalışan sağlığı ve güvenliği”, “Tesislerde alınan önlemler” ve “Ulaşım araçlarında alınan önlemler” olmak üzere 4 ana başlıkta toplanan sertifika, misafirin Turkiye’ye giriş yaptığı andan, çıkış yapana kadar uygulanacak tedbir ve önlemleri kapsıyor. 

Projeyi yöneten ANEX Tour Destinasyonlar Operasyon Direktörü Aydın Yaşayacak şu şekilde bilgi verdi:

“Bizler misafirlerimizin hijyen ve Covid19 virüsüne karşı güvenlik beklentilerini karşılamak üzere bu sertifikayı almayı görev bildik. Bu dönemi doğru yönetmek için ve ANEX Tour marka algısını daha da yükseklere taşımak için şu an Türkiye’de uygulanmaya başlayan Güvenli Turizm Sertifikası’nı aldık. Güvenli Turizm Sertifika logosu, araçlarımızın görünen noktalarına asılacak ve misafirlerimiz belge üzerindeki kare kod sayesinde şirketimizde olan tüm denetleme bilgilerine ulaşabilecekler. Bu sayede misafirlerimiz şeffaf bir sekilde bilgilenmiş olup çalışmalarımızı takip edebilecekler” dedi.

Bu sertifika aslında tüm ANEX Tour kapsamında olan personelimizi, araçlarımızı, operasyonumuzu kapsamış oluyor. Bu anlamda sektörde tur operatörü bazında bu sertifikayı alan ilk turizm firması olduk. Hizmet kalitesini tasdiklemiş bir firma olarak, sadece  filomuzda bulunan 150’ye yakın turizm aracı için değil, çalıştığımız tüm partnerlerinden de aynı sertifikayı almalarını şart koşuyoruz. Bu şekilde ancak Türkiye ve Türk turizmi virüsle mücadelede emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir”

Anex Tour Güvenli Turizm Sertifikası



Bu Haber 18.06.2020 - 20:03:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Deniz Ceylan 19.06.2020 - 02:22

    Anex Tour yıllardır takip ederim.Çok sevindim.Bu sezonda sağlıklı ,kazasız ve güzel bir sezon dilerim.Bir türlü nasip olmadı Anex Tour da çalışmak.10 yıldır vip şöförlüğü yaptım istanbul ve Antalya' da özel ve protokol şöförlüğü

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.