Turizm Güncel
Yazıları (77364)

Avrupa Merkez Bankası tarihinin en büyük zararını açıkladı
Avrupa Merkez Bankası tarihinin en büyük zararını elde ettiğini duyurdu.

TÜİK açıkladı: Şubat ayında tüketici güveni arttı
Türkiye İstatistik Kurumu, 2025 yılının Şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.

Merkez Bankası rezervlerinde büyük artış
Merkez Bankası’nın toplam rezervlerinde artış yaşandı.

SunExpress 2025 yaz sezonunda uçuş ağına 15 yeni rota ekleyecek
35.yılını kutlayan Sunexpress, 2025 yaz sezonunda uçuş ağına 15 yurt dışı hat noktası ekleyeceğini duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Beşiktaş’taki 23 taşınmazda aykırılık tespit etti
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Beşiktaş sahil şeridinde yaptığı incelemelerde 21 tescilli ve 2 tescilsiz taşınmazda aykırılıklar tespit edildi.

Alman turizmciler mevcut durum için ne diyor?
Almanya’da turizmde genel durumun iyi olduğu, turistlerin tüm sorunlara rağmen seyahat etme konusunda istekli olduğu ifade ediliyor.

Yurtdışına giden doğrudan turizm sermayesi ikiye katlandı
2024 yılında yurtdışına giden doğrudan turizm sermayesi ise yüzde 100 arttı.

2024’te TAV Havalimanları’ndan 1,7 milyar euro ciro
TAV Havalimanları 2024 yılında 107 milyon yolcuya hizmet verdiğini ve 1,7 milyar ciro elde ettiğini açıkladı.

Popüler tatil destinasyonu turistleri 'giyinik kalmaları' için uyarıyor
Portekiz’in Albufeira kenti turistlerin kıyafetleri olmadan dolaşmalarını engellemek için yeni yasalar önerdi.

IHG, Alman otel markası Ruby’i satın aldı
InterContinental Hotels Group, Avrupa’da 20’den fazla oteli bulunan Ruby markasını satın aldığını duyurdu.

Meteorolojiden Marmara Bölgesi’ne uyarı üstüne uyarı
Meteoroloji tarafından yayınlanan rapora göre, Marmara Bölgesi’nin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İngiltere'de enflasyon 10 ayın zirvesinde
İngiltere’den enflasyon son 10 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.
