Lüks turizm hizmeti veren 100 acente İstanbul'a gelecek
Yurt dışında lüks hizmet sağlayan 100 seyahat acentesi Türkiye'deki lüks oteller, yazlıklar ve rezidanslarla bir araya geliyor.

Yurtdışından lüks hizmet sunan 100 acente İstanbul'da lüks segmentteki oteller, rezidanslar ve yazlıklarla bir araya geliyor. Başlıca amacı Türkiye’deki dünya çapında lüks ürünleri Dünyayla buluşturmak olan etkinlik, 20 Ekim 2020 tarihinde Zorlu Center PSM de gerçekleşecek. Yapılcak konferansta gerçek lük tüm boyutlarıyla tartışılacak ve 'yeni lüks' kavramı üzerinde çeşitli paneller yapılacak.
Gelecek misafirlerin çoğu Ukrayna, Rusya, Özbekistan, Kazakistan, Almanya, İngiltere, Kanada ve İsviçre’den oluşuyor.
Etkinlik 1 tam gün sürecek, konferans ve birebir görüşmelerle devam edip akşamında Sunset Grill Bar’da Gala gecesiyle tamamlanacak. Konferansta tarihçi, yazar Saffet Emre Tonguç, Türkiye’den lüks tatil sevenler, ünlü konuşmacılar ve sektörden çok sayıda yönetici lüks anlayışını ve yeni lüks kavramını izleyicilere aktaracaklar.
Future X Events, Satış ve Pazarlama müdürü Gülşen Kaplan böyle bir gündemde etkinliği gerleştirecek olmaktan ve mutlu olduklarını belirtti.
İlgili Haberler

Türk turizminde yeni hedef Amerika pazarı! 20 temsilci İzmir'e geldi
Türkiye turizmde vites büyütmek için çalışmalarını sürdürürken, TGA yeni pazar hedefi kapsamında ABD'den 20 turizm profesyonelini İzmir'e davet etti.

Efes Selçuk Avrupa Turizm Başkenti 2027 yarışmasında finale kaldı
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden olan Efes Selçuk, Avrupa Turizm Başkenti 2027 Yarışması'nda 2'nci kategoride finale kaldı.

Turizm sektörüne uyarı: 'Türkiye bu paraya değmiyor' düşüncesi sorun yaşatır
Petrol fiyatları, savaşlar, ekonomik dengeler gibi birçok unsurun 2027 turizmini etkileyeceğini ifade eden Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye için asıl büyük tehlikenin ise "Türkiye bu paraya değmiyor" algısı olacağını söyledi.


%20(2).gif)

