Zarina Doguzova’dan Türkiye-Rusya uçuşlarına ilişkin açıklama

Zarina Doguzova’dan Türkiye-Rusya uçuşlarına ilişkin açıklama

Rusya Federal Turizm Ajansı Başkanı Zarina Doguzova, uçuşların normale dönmesi için iki ülkenin çalışma yürüttüğünü bildirdi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosrturizm) Başkanı Zarina Doguzova, Rusya ile Türkiye arasındaki uçuşların mayıs tatiline kadar normale dönebileceğini söyledi.

Rus haber ajansı TASS'da yer alan habere göre Doguzova, Rosturizm'in yeni lojistik zincir oluşturmak için tur operatörleri, Ulaştırma Bakanlığı, Federal Hava Taşımacılığı Ajansı ve yabancı meslektaşları ile birlikte çalıştığını kaydetti.

İki ülke arasındaki hava trafiğinin Mayıs tatiline kadar normale döndürülmesi için Türkiye ve Rus tarafının birlikte çalışma yürüttüğünü ifade eden Zarina Doguzova, konuyla ilgili olarak Türk Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir telefon görüşmesi yaptığını belirtti. Doguzova, "Mevcut durumu meslektaşım ile tartıştık. Yaklaşan turist sezonu için koşulları oluşturmaya çalışıyoruz. Nisan ayından mayıs tatiline kadar uçuş programını kademeli olarak normalleştirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.



Bu Haber 05.04.2022 - 11:46:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.