Yunanistan 2021 turizm kampanyasına başlıyor

Yunanistan 2021 turizm kampanyasına başlıyor
Yunanistan Ulusal Turizm Ofisi (GNTO), 2021 turizm tanıtım kampanyasına başlamaya hazırlanıyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Yunanistan Ulusal Turizm Ofisi - GNTO, 2021 turizm kampanyasını ekim ayının sonunda başlatmaya hazırlanıyor.

GNTO Genel Sekreteri Dimitris Fragakis Yunanistan'ın Covid-19'un getirdiği zorlukları aşmak için yıl boyunca kampanya yürütmesi gerektiğini söyledi.

Covid-19 kısıtlamalarının hakim olduğu dönemde ''#GreeceFromHome'' kampanyasını yürüten Yunanistan, 2021 için ise ''Yunanistan Yazı Bir Ruh Halidir'' ve ''Hedef Yunanistan, Sağlık Önceliğimiz'' kampanyalarını yürütecek

Yunanistan'ın turizmi sadece hükümetin çabalarıyla değil, aynı zamanda iş adamlarının, otelcilerin, restoranların ve çalışanların işlerini iyi yaptıkları için açabildiğini kaydeden Dimitris Fragakis, ''Yüksek gelir beklentisi hedefimiz yoktu. Ancak yine de Yunanistan ekonomisini ister 3 isterse 4 milyar euro gelirden mahkum bırakmadık.'' dedi.

Turizmin yeniden toparlanması için zamana ihtiyaç olduğunu, ancak bu sürenin bahsedildiği hibi 5 yıl olmayacağını kaydeden Dimitris Fragakis, ''Ancak şu andaki fark elimizde sağlık protokollerinin güvenlik prosedürlerinin olması ve bu işi daha iyi yapabileceğimizi biliyoruz.'' diye konuştu.



Bu Haber 19.09.2020 - 12:47:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.