Yıldıray Karaer: Çok ciddi yeni uygulamalarla yüz yüze geleceğiz

Yıldıray Karaer: Çok ciddi yeni uygulamalarla yüz yüze geleceğiz
Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, koronavirüsün turizm ve havacılık üzerindeki etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsün turizm ve havacılık üzerindeki etkilerini ilişkin açıklama yapan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, salgın bittikten sonra turizm ve havacılık alanında yeni yaptırımlar geleceğini belirtti.

GM'in Instagram yayınına konuk olan Yıldıray Karaer, misafirlerle ilgili önceliklerin değişeceğini ifade etti. Karaer, ''Örneğin; uçakların havalandırması ve dezenfektesine daha çok dikkat edeceğiz. Bu süreçten sonra uçakların içindeki havalandırma sistemini insanlara daha detaylı anlatacağız. Oteller, bundan sonraki süreçte hijyene daha çok dikkat edecekler.” ifadelerini kullandı.

''Sertifikasyon zorunluluğu gelebilir''

ABD'de İkiz Kulelere saldırı yapılan 11 Eylül'ün ardından artan önlemler dikkat çeken Yıldıray Karaer, koronavirüs salgını sonrasında da uçaklara ve otellere de bazı sertifikasyon zorunluluklarının getirilebileceğini söyledi.

''Yeni yaptırımlar gelecektir''

Koronavirüs salgınından sonra sektöre yeni yaptırımlar geleceğini ifade eden Karaer, ''“Covid-19 koronavirüs salgınından sonra da mutlaka yeni yaptırımlar gelecektir. Belki artık terminallerde maskesiz gezilmeyecek, uçaklarda maskesiz yolculuk yapılmayacak. Oteller her şey dahil sisteminde açık büfe düzenin değişmesini tekrar gözden geçirecekler. Bunları da zaman gösterecek. Ama sonuç olarak ciddi yeni uygulamalarla yüz yüze kalacağız” şeklinde konuştu.



Bu Haber 13.04.2020 - 12:35:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.