Yassıada’ya yapılan Katre Island Hotel’in satış fiyatı belli oldu

Yassıada’ya yapılan Katre Island Hotel’in satış fiyatı belli oldu
İsmi “Demokrasi ve Özgürlük Adası” olarak değiştirilen Yassıada’ya yapılan Katre Island Hotel’in satış fiyatı belli oldu.

27 Mayıs askeri darbesi sonrası Celal Bayar, Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatih Rüştü Zorlu’nun yargılandığı Yassıada’nın ismi önce “Demokrasi ve Özgürlük Adası” olarak değiştirilmiş, sonrasında ise adaya 125 yataklı otel, 600 kişilik konferans salonu, bin 200 kişilik cami, sosyal etkinlik alanları, kafe, restoran, heliport alanı, park, açık hava müzesi, meydan, kütüphane, idari bina, müze, konferans salonu, sergi salonu, seyir terası ve müze yapılmıştı.

katre islad hotel

Müze, kongre salonu ve caminin olduğu adada “demokrasi” temalı kongre ve toplantılar için gelen misafirlere yönelik olarak inşa edildiği duyurulan otelin adının “Katre Island Hotel” olduğu belirtildi.

SerbestiyatCom’da yer alan habere göre otelde kapalı yüzme havuzları, spa, ve sauna da bulunuyor. Dev lüks otelin oda fiyatının bin 383 TL ile 2 bin 25 TL arasında değiştiği belirtilen haberde, otelin kral dairesinin ETS Tur’daki satış fiyatının 76 bin TL’ye kadar çıktığı ifade edildi.



Bu Haber 17.08.2021 - 11:51:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.