Yasir Karaçor: Almanya'daki satışlarda yüzde 20 artış var 

Yasir Karaçor: Almanya'daki satışlarda yüzde 20 artış var 
ANEX Grubunun Almanya Genel Müdürü Yasir Karaçor, 2024 yaz rezervasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'da ANEX Tour, Öger Tours, Bucher Reisen ve Neckermann Reisen markalarıyla faaliyet gösteren ANEX Grubu, yaklaşan ITB Berlin Fuarı öncesi rezervasyonların gidişatına ilişkin açıklamalarda bulundu. ANEX Almanya Müdürü Yasir Karaçor, rezervasyonlarda geçen yıla kıyasla yüzde 20 artış yakaladıklarını açıkladı. 

Öger Tours'un programına eklediği Ege Bölgesi'ndeki Didim'in de ülkede talep görmeye başladığını belirten Karaçor, bu yıl hizmet vermeye başlayacak olan Anda Barut Collection'ı örnek gösterdi. 

Gruba ait Selectum Otellerinin de yüksek talep gördüğünü anlatan Karaçor, bunun yanında Palma de Mallorca'daki 18. yüzyıldan kalma bir sarayda yer alan Puro Hotel gibi sıra dışı ve kısmen daha küçük otellerin de iyi rezervasyon aldığını kaydetti. 

Uzak mesafe destinasyonlarda ABD'nin popüler olduğunu belirten ANEX Almanya Müdürü, Neckermann Reisen'in Miami'de 30 oteli programına eklediğini hatırlattı. Karaçor, diğer popüler uzak mesafe destinasyonların ise Tayland ve Maldivler olduğunu söyledi.


Bu Haber 04.03.2024 - 08:26:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.