Wyndham EMEA bölgesindeki otel sayısını 550’ye çıkardı

Wyndham EMEA bölgesindeki otel sayısını 550’ye çıkardı

2022 yılında büyüme ivmesini sürdürerek EMEA bölgesinde 550’nin üzerinde otele ulaşan Wyndham yeni açılışlara hazırlanıyor


Wyndham Hotels & Resorts, 2022 yılında gerçekleştirdiği yeni açılışlarla Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesi genelindeki otel sayısını 550’nin üzerine çıkardı. Şirket, önümüzdeki aylarda da bölgede bazı yeni ve önemli açılışlar gerçekleştirmeyi planlıyor.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Seyahatlerdeki toparlanma sürüyor ve EMEA genelindeki büyümemiz de sektörümüzün gücünün ve dayanıklılığının bir kanıtını oluşturuyor. Son dönemde kaydettiğimiz büyüme, otelde konaklayarak seyahat etmeyi herkes için mümkün kılma misyonumuz çerçevesinde attığımız önemli bir adımdır. Bu misyonumuz EMEA gibi büyük bir çeşitlilik arz eden bir bölgede özellikle önem taşıyor ve buradaki varlığımızı hem halihazırda mevcut olduğumuz, hem de yeni destinasyonlarda artırmak için çok güçlü bir potansiyel görüyoruz” dedi.

Wyndham Hotels & Resorts, 2022 yılında İstanbul, Antalya, Ordu, Samsun, Rize, Mersin, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Erzurum’da 10 otel açılışı gerçekleştirdi. Wyndham Garden markasını Antalya ve Diyarbakır’da açılan otelleriyle bu yıl Türkiye’ye getiren Wyndham’ın, ülkede bulunan marka sayısı 9’a yükseldi.

Days Hotel by Wyndham İstanbul Esenyurt da dahil olmak üzere İstanbul'daki dört otel açılışının önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi bekleniyor. Bunlara ek olarak, Konya'da da yeni bir otelin açılışı planlanıyor.

Almanya’daki otel sayısı 130’a çıktı

Avrupa’nın tanınmış otel markalarından Vienna House’ı geçtiğimiz aylarda satın alan Wyndham, marka bünyesinde üst ve orta segmentte yer alan yaklaşık 40 oteli de portföyüne eklemiş oldu.

Wyndham markası ile Wroclaw’da açtığı otel ile Polonya pazarına da giren şirket, Ramada by Wyndham Essen, Wyndham Garden Munich Messe, Super 8 by Wyndham Koblenz ve Collection by Wyndham markası altında Düsseldorf’ta açtığı iki otel ile Almanya'daki otel sayısını 130’un üzerine çıkardı.

Şiket, Yunanistan’da TRYP by Wyndham Corfu Dassia, Romanya ve İspanya’da Ramada by Wyndham, İtalya’da Wyndham Garden Florence ve Portekiz’de Fontinha Porto, Trademark Collection by Wyndham otellerini açtı.

Hindistan’daki otel sayısını 50’ye yükseltti

Wyndham, Orta Doğu’da ise; Dubai’nin Palm Cumeyra bölgesinde ilk Wyndham Residences, Katar’da Wyndham Grand Doha West Bay Beach ve Ramada by Wyndham Doha Old Town ve  Suudi Arabistan'da Ramada by Wyndham Riyadh King Fahd Road otellerinin açılışını gerçekleştirdi.

Şirket, Hindistan’da açtığı Ramada by Wyndham Gangtok Hotel & Casino Golden, Ramada by Wyndham Station Road Katra ve Ramada Encore by Wyndham Siliguri Sevoke Road otelleri ile otel sayısını 50’ye yükseltti.

Trademark Collection by Wyndham markası altındaki iki otel ve başkentin merkezinde açılan Ramada by Wyndham Tbilisi otelleriyle Gürcistan’da büyümeyi sürdüren Wyndham, Azerbaycan ve Kazakistan’da da yeni açılışlar gerçekleştirdi.

 Wyndham Hotels & Resorts’un bölgede önümüzdeki aylarda gerçekleştirmeyi planladığı bazı önemli açılışlar aşağıda sıralanıyor.

-Trademark Collection by Wyndham markasının Yunanistan'ın başkenti Atina, Almanya'nın Mainz kenti ve Romanya'nın kayak merkezlerinden Razlog'daki açılması planlanıyor.

-Özbekistan'ın Buhara şehrinde 212 odalı bir Wyndham otelinin açılışı planlanıyor.



Bu Haber 06.12.2022 - 14:50:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.