TÜRSAB Trakya BTK'dan Samothraki adasına inceleme gezisi!
TÜRSAB Trakya BTK İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğu Turizm Ofisi işbirliği ile Yunanistan’ın Samothraki adasına bilgilendirme gezisi düzenledi.

Seyahat acentelerine yeni destinasyonlar oluşturmak amaçlı yapılan geziye; Trakya Bölge Başkanı Egemen Aydın ve BTK Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğu Turizm Ataşesi Dimitra Bampali, basın mensupları ve influencerlar katıldı.
Gezi kapsamında; Samothraki adasının arkeolojik alanları, Büyük Tanrılar Tapınağı müzeleri, yürüyüş yolları, plajları (Pachia Ammos), şelaleleri (Gria Vathra) ve eski şehir merkezi Chora ziyaret edildi.
İlgili Haberler

Rusların okul tatili döneminde bir numaralı yurt dışı tercihi Türkiye oldu
Ünlü seyahat platformu OneTwoTrip’te yer alan araştırmaya göre Ruslar, sonbahardaki okul tatili dönemi için yaptığı yurt dışı otel rezervasyonlarında en çok Türkiye’yi seçti.

Bodrum'daki Maça Kızı Otel'in kurucusu Ayla Emiroğlu hayatını kaybetti
Bodrum'un en ünlü otellerinden olan Maça Kızı'nın kurucusu Ayla Emiroğlu, 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Hintli turizmciler Kapadokya'ya geldi! Bölge için büyük potansiyel
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde yapılan organizasyonla Hindistan pazarının önde gelen tur operatörleri Kapadokya’da ağırlandı.



%20(2).gif)

