Türk Hava Yolları o iddiayı yalanladı

Türk Hava Yolları o iddiayı yalanladı
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Türk Hava Yolları satılıyor" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Türk Hava Yolları, sosyal medyada ve internetteki çeşitli yayın organlarında şirketin Katar'a satılacağı ya da ortak edileceğine dair iddiaları yalanladı.

Açıklama şirketin Basın Müşaviri Yahya Üstün'den geldi. Üstün, Türk Hava Yolları'nın satılacağına ilişkin haberleri kesin dille yalanladı.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapam Üstün, şunları söyledi:

"Markamız hakkında farklı zamanlarda ortaya atılan ve yeniden gündeme gelen 'Türk Hava Yolları Satılıyor' başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız paylaşımlar ile ilgili hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz."

ustun

'BÜYÜK GÖÇ' 5 NİSANDA

İddiaları yalanlayan bayrak taşıyıcı hava yolu, Türk havacılık tarihindeki en büyük değişiimlerden birine hazırlanıyor. Dünyanın en büyük havalimanı projesi olan ve ilk etap açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleşen İstanbul Havalimanı’na doğru büyük taşınma 5 Nisan Cuma gecesi saat 03:00’da başlayacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre, küresel havacılık tarihinde dahi eşi benzeri görülmemiş taşınma operasyonu toplamda 45 saat sürecek ve 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:59’da tamamlanacak. Büyük Göç’ün planlanan şekilde başarıyla gerçekleşmesi için 6 Nisan gecesi saat 02:00 ile 14:00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, dev operasyon ile ilgili yaptığı açıklamada; “Havacılık tarihinin en büyük taşınması gerçekleşecek. Taşıyacağımız ekipmanların kapladığı alan 33 futbol sahası büyüklüğüne denk. Tüm dünyanın izleyeceği bu büyük göç sonrası biz yepyeni bir sabaha uyanacağız. Güneşin Türk havacılığını tüm uçuşlarıyla İstanbul Havalimanı’nda aydınlattığı bir sabaha. Ülkemize ve şirketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Bu Haber 12.03.2019 - 08:48:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.