TUI'nin Türkiye kapasitesi düş kırıklığı yarattı

TUI'nin Türkiye kapasitesi düş kırıklığı yarattı
Türkiye operasyonlarına bugün başlayacak olan TUI'nin Türkiye için planladığı koltuk sayısı belli oldu.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya'nın Antalya, İzmir Muğla, ve Aydın'a dönük seyahat uyarısını kaldırmasının ardından, 8 Ağustos'ta (bugün) operasyonlara başlayacağını açıklayan TUI'nin Almanya'dan Türkiye'ye planaladığı kapasite şaşkınlık yarattı.

Hem Presse Portal hem de DW Türkçe'de yer alan haberlerde, TUI'nin yaz dönemi için Türkiye'ye 20 bn koltuk planladığı belirtildi. Her iki sitenin haberinde de, TUI'nin Türkiye'de sezonu kasım ayına kadar uzattığı ve bu süre içinde kadar Türkiye'ye 20 bin koltuk planladığı ifade edildi.

TUI'nin Türkiye operasyonlarına partner hava yolu şirketleri ile başlayacağı, 28 Ağustos'tan itibaren ise TUIfly ile Dalaman'a uçmaya başlayacağı ifade edildi. Şirketin Dalaman, Bodrum ve Dalaman'a da haftada birkaç uçuş gerçekleştireceği ifade edildi.

TUI Genel Müdürü Marek Andryszak, konuyla ilgili açıklamasında, şirket olarak Türkiye operasyonlarının yeniden başlamasına haftalar öncesinden hazırlıklı olduklarını belirterek, "Türkiye geleneksel olarak Alman TUI müşterilerinin, tatil için en çok tercih ettiği ülkelerden biri" dedi. Andryszak ayrıca Türkiye'deki otellerin de gelecek turistlere "en iyi şekilde hazırlıklı olduğunu" ifade etti.

DW HABERİ

TUI_2
PRESSE POTAL'IN HABERİ


tui1_1



Bu Haber 08.08.2020 - 09:40:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hasan Öztürk 08.08.2020 - 01:51

    Eksik tercüme edilmiş, doğrusu için benimle iletişime geçebilirsiniz

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.