TUI Almanya CEO'su Stefan Baumert'tan 2022 için temkinli açıklama

TUI Almanya CEO'su Stefan Baumert'tan 2022 için temkinli açıklama

Müşterilerin rezervasyon davranışında bir değişiklik olmadığını belirten TUI Almanya, 2022 sezonu için iyimser bir beklenti içinde olduğunu yineledi. Ancak şirket, yine de sezonu un geneline ilişkin bir şey söylemek için erken olduğunu ifade etti.


TurizmGüncel - Dış Haberler

ITB'deki bir sanal toplantıda değerlendirme yapan TUI Almanya CEO'su Stefan Baumert, müşterilerin rezervasyon davranışında değişiklik olmadığını, bu nedenle 2022'ye ilişkin iyimser beklentinin sürdüğünü söyledi. Ancak Baumert, bundan bir sonuç çıkarmak için henüz erken olduğunun altını çizdi.

“Akdeniz’e dönük talep 2019’un üzerinde”

Rezervasyonun eğrisinin şu anda yukarı yönlü olduğunu ve kriz öncesi seviyeye ulaşılabileceğine dair pek çok gösterge olduğunu ifade eden TUI Almanya CEO'su Stefan Baumert, "Bununla bağlantılı olarak Akdeniz çanağındaki klasik destinasyonlar talep görüyor. Hatta bu destinasyonlara dönük talep 2019 seviyesinin bile üzerinde." dedi.

Yunanistan’da sezonu erken açacak, nisanda 62 ek sefer yapacak

Yüksek rezervasyonlar nedeniyle TUI'nin Yunanistan'a sezonu erken açacağını ve TUI Fly ile Girit, Rodos ve Kos uçuşlarına başlayacağını açıklayan Stefan Baumert, nisan ayında 62'si Yunanistan 48'i ise Mallorca'ya olmak üzere 120 ek sefer planladıklarını duyurdu. Baumert ayrıca, Türkiye'de Rge Bölgesi ile mısır ve Cape Verde'ye de ek kapasite planlandığını söyledi.

Antalya ikinci sırada

Klasik Akdeniz destinasyonlarında en fazla talebi Mallorca'nın gördüğünü belirten Baumert, onu Antalya, Girit, Rodos, Kos Fuerteventura, Hurghada, Gran Canaria, Costa de la Luz ve Tenerife'nin takip ettiğini bildirdi.



Bu Haber 07.03.2022 - 16:57:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.