Trump, ABD'nin Türkiye'ye yaptırımlarını onayladı
ABD Başkanı Donald Trump, içinde. Türkiye'ye yaptırımlar uygulanmasını da öngmre 738 milya dolarlık savunma bütçesini imzaladı.

ABD Başkanı Donald Trump, 2020 Savunma Harcamaları Yetkilendirme Yasa Tasarısını (NDAA) imzaladı. Trump'ın imza attığı bütçe tasarısının içerisinde Türkiye’nin Rusya’dan satın aldığı S-400’lerle ilgili CAATSA yaptırımları, Rus doğalgazını Avrupa’ya taşıyacak Türk Akımı projesi için çeşitli yaptırımlar, F-35 savaş uçaklarının Türkiye'ye teslimatının engellenmesi ve Güney Kıbrıs’a uygulanan silah ambargosunun kaldırılması bulunuyor.
Tasarıya göre Rusya ve Almanya arasındaki Kuzey Akımı 2 doğalgaz projesine de yaptırımlar uygulanacak. Almanya Başbakanı Merkel, ABD’nin yaptırımlarına karşı olduğunu belirterek, “Yaptırımları onaylamadığımızı açıkça belirtmek için görüşmeler yapmaktan başka bir yol görmüyorum” diye konuştu.
İlgili Haberler

Mersin'e 3 bin 500 yataklı yeni otel projesi! Antalya'daki sisteme benzer olacak
Mersin'de bulunan Kargıcık Turizm Bölgesi'nde Bakanlık'tan 49 yıllığına 150 milyon TL bedel karşılığında kiralanan araziye 3 bin 500 yataklı yeni otel yapılması için proje çalışmalarının başladığı öğrenildi.

Antalya turizminde yeni destinasyon ve deneyim alanları öne çıkarılacak
Antalya'da turizmin geliştirilmesi için yapılan kritik toplantıda, yeni destinasyonların ve deneyim alanlarının öne çıkarılmasına ilişkin çalışma yapılması kararı alındı.

Turizm çalışanları için kış dönemi formülü! İşte masadaki yeni model
Turizm çalışanlarının kış döneminde de ücret alabilmesi ve sosyal güvence altında olabilmesi adına yeni bir model önerisi geldi.



%20(2).gif)

