TripCom’dan Antalya’da bir workshop daha
TripCom, Antalya’da ikinci kez düzenleyeceği workshop ile konaklama sektörü temsilcileri ile bir araya gelecek.

TripCom, pazar çeşitlenmesi ve uzak mesafe kaynak pazarların güçlenmesi hedefi ile TGA tarafından geçtiğimiz yıl ilk kez yapılan workshop etkinliğini bu yıl yeniden Antalya'da yapacak.
17 Ekim Perşembe günü Limak Lara Deluxe Hotel & Resort’ta düzenlenecek etkinlikte Antalya konaklama sektörü TripCom yetkilileri ile anlaşma yapma olanağı bulabilecekler.
İlgili Haberler

Cullinan Belek ara tatil döneminde çocuklara ve yetişkinlere özel programını duyurdu
Antalya'da hizmet veren Cullinan Belek, ara tatil dönemine özel programını açıkladı. 16-20 Kasım tarihlerinde yapılacak çocuklara ve yetişkinlere özel etkinlikler duyuruldu.

Michelin Rehberi'nin Türkiye'yi kapsayan seçkisi aralık ayında açıklanacak
Michelin, 2027 MICHELIN Rehberi Türkiye Ulusal Seçkisi’nin 3 Aralık 2026 Perşembe günü İstanbul’da bulunan Divan Kuruçeşme’de yapılacak tören ile açıklanacağını duyurdu.

Antalya'da ihaleden satılan denize sıfır arazinin kaderi belli oldu! Otel yerine üniversiteye devir
Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait olan Antalya’da denize sıfır konumdaki 8 bin 693,72 metrekarelik arsaya otel yapılmayacağı öğrenildi.



%20(2).gif)

