Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu Hakkari'de kaldığı otelin odasında ölü bulundu.
Görev için gittiği Hakkari-Yüksekova’da bir otelde konaklayan Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, kendisinden uzun süre haber alamayan arkadaşları tarafından odasında hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sadioğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.
Sadioğlu’nun kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği tahmin edilirken cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Sadioğlu’nun vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri