Tourism Events Company, Türkiye’deki oteller ile Almanya’daki acenteleri buluşturacak

Tourism Events Company, Türkiye’deki oteller ile Almanya’daki acenteleri buluşturacak

Bennur Çelebi ve Funda Taşar tarafından hayata geçirilen Tourism Events Company Türkiye’deki oteller ile Almanya’daki acenteleri buluşturacak.


Uzun yıllar Antalya’nın otel ve otel gruplarında görev yapan Bennur Çelebi, Almanya’daki ortağı turizmci Funda Taşar ile hayata geçirdiği Tourism Events Company ismini verdikleri şirketleriyle Türkiye turizmine farklı bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Türkiye konaklama sektörünü yakından tanıyan Bennur Çelebi ve Almanya’da acentecilik yapan Funda Taşar, merkezi Almanya’da bulunan Tourism Events Company ile Türkiye’deki oteller ile Almanya’daki acenteleri buluşturacak.

Almanya’da Türkiye turizmine katkı sağlamak adına Tourism Events Company’yi kurduklarını belirten Bennur Çelebi, “Türkiye’deki otelciler ile Almanya’daki acenteleri ortak bir noktada doğru bir şekilde buluşturmak ve bunu yaparken hem otelcilere hem acentelere hem de Türkiye turizmine katkıda bulunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıllardır oteller adına Almanya’daki acentelerle bir araya geldiklerini hatırlatan Çelebi, “Ortağım Funda Taşar ile otellerin ve acentelerin ne istediğini çok iyi bilerek yola çıktık. Her otelin ve acentenin isteği doğru partnerlerle bir araya gelmek ve sağlıklı bir iş ortamı kurmaktır. Bizim yapacağımız şey ise otelcileri ve acentecileri doğru ve verimli noktada buluşturmaktır. Bunu sağladığımız zaman hem acenteler, hem oteller hem de Türkiye turizmi kazançlı çıkacaktır. Sadece Antalya özelinde çalışmalar yapmayacağız. Türkiye’nin farklı noktalarını da tanıtarak turist akışına destek vermek istiyoruz” diye konuştu.

Almanya Bağımsız Acenteciler Birliğinin (ASR) Türkiye ile yapılacak tüm event ve projelerinin organizasyonlarını Tourism Events Company’nin yapacağını hatırlatan Çelebi, ilk olarak Almanya’daki Bağımsız Acenteciler Birliği (ASR) ile depremzedeler yararına bir konser organize edeceklerini söyledi. Çelebi, “Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de yaşanan deprem büyük acılara neden oldu. Bu acıyı görmezden gelemeyiz. Bağımsız Acenteciler Birliği ile bir araya gelerek bir konser organize edeceğiz. Türk ve Alman sanatçıların sahne alacağı konserin geliri, deprem bölgesinde sosyal projelerde değerlendirilecek. Şu an destek konseri için sanatçı arayışındayız. Bu acıyı bir nebze olsun dindirmek ve depremzedelere destek olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.



Bu Haber 19.04.2023 - 15:28:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.