Thomas Cook operasyonlarını genişletiyor

Thomas Cook operasyonlarını genişletiyor
Çinli Fosun Turizm Grubu tarafından eylül ayında yeniden ayağa kaldırılan Thomas Cook, operasyonlarını genişletiyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Eylül ayında Fosun tarafından online tur operatörü olarak yeniden ayağa kaldırılan Thomas Cook, operasyon ağını genişletiyor. Portekiz'in turizm adası Madeira ile tanıtım ve pazarlam alanında partnerlik anlaşması imzalayan Thomas Cook, şimdi de uzak mesafe tatil programını başlattı.

Şirket; British Airways, Emirates, Virgin Atlantic ve Etihad gibi hava yolu şirketleriyle bu kış sezonunda Meksika ve Dominik Cumhuriyeti'ndeki tatil köyleri ile New York, Las Vegas ve Vancouver gibi büyük Kuzey Amerika şehirleri dahil olmak üzere 43 destinasyonu operasyon ağına ekledi.

20 hava yolu ile partnerlik anlaşması imzaladı

Bu çerçevede önde gelen 20 hava yolu şirketi ile partnerlik anlaşması imzalayan Thomas Cook, direkt uçuşlarla Dubai ve St Lucia gibi destinasyonlara da tatil satabilecek.

''İngiltere'nin dört bir yanındaki insanları tatile götürmek istiyoruz''

Thomas Cook'un CEO'su Alan French, ''Müşterilerimizin Karayipler ve Dubai gibi yerlerde tatil yapmayı ne kadar sevdiğini biliyoruz. Bu nedenle pek çok hava yolu şirketi ile partnerlik anlaşması imzaladık. Şimdi misafirlerimiz 30'dan fazla hava yolu ile karantina istemeyen destinasyona tatile gidebilir, ya da gelecek sezon için rezervasyon yapabilir. Amacımız, İngiltere'nin dört bir yanındaki insanların Thomas Cook aracılığıyla tatile çıkabilmesi.'' dedi.



Bu Haber 16.12.2020 - 18:25:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.