Thomas Cook'la Madeira arasında partnerlik anlaşması
Çinli Fosun Turizm Grubu'nun online olarak yeniden piyasaya kazandırdığı Thomas Cook, Portekiz'in Madeira Adası ile marka partnerliği anlaşması imzaladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler
Thomas Cook'un iflas etmesinin ardından marka hakkı Fosun tarafından satın alınan Thomas Cook, Madeira Tanıtım Bürosu ile destinasyonu tanıtmak için marka anlaşması imzaladı.
Thomas Cook Madeira’yı tanıtacak
Eylül ayında yeniden faaliyete başlayan şirketin, bu kış sezonunda sadece karantinasız destinasyonları sunacağını ve bunların arasında en popülerinin Madeira olduğunu açıkladı. Kampanya çerçevesinde Madeira'nın Thomas Cook'un web sitesinde, sosyal/dijital mecralarda ve e-posta aracılığıyla tanıtılacağı açıklandı.
Bu şekilde yeni Thomas Cook'un ilk marka ortaklığı anlaşmasını yaptığı ve seyahatçilerin Madeira ile ilgili daha geniş bilgiye ulaşması için destinasyon için özel bir sayfa oluşturduğu kaydedildi.
‘’Çok sayıda destinasyon başvurdu’’
Thomas Cook'un ticaret direktörü Phil Gardner, şirketi yeniden faaliyete geçirdikten sonra çok sayıda destinasyonun kendilerini tanıtması için Thomas Cook'a başvurmasından memnuniyet duyduklarını söyledi. Gardner, ''Direkt olarak turizm büroları ve otellerle çalışan bir birim kurduk. Madeira 12 ay seyahat edilebilen güzel bir destinasyon. İlk ortaklığımızı burayla yapmamız harika bir iş birliği.'' dedi.
İlgili Haberler

İBB Konaklama Vergisi'nden pay istedi
İstanbul’da bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilere açarken, fuarın açılışında bir konuşma yapan İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, belediyelerin Konaklama Vergisi’nden pay alması gerektiğini söyledi.

Anex sonbahar ve kış ayları için Türkiye'ye özel yeni tur paketlerini duyurdu
Anex, Rus turistler için sonbahar ve kış aylarında Türkiye'ye özel yeni tur paketlerini duyurdu. Türkiye'nin Renkleri ve Ankara'dan Altın Halka ismi verilen paketlerle Türkiye'deki birçok bölge tur programı kapsamına alındı.

Japonya'daki turizm fuarında Kapadokya fırtınası
Japonya'da düzenlenen turizm fuarında Kapadokya'nın standı dünyanın dört bir tarafından gelen katılımcılardan yoğun ilgi gördü.



%20(2).gif)

