Tez Tour'un etkinliğinde Yunanistan ve Güney Kıbrıslı bakanlardan mesaj

Tez Tour'un etkinliğinde Yunanistan ve Güney Kıbrıslı bakanlardan mesaj
Rus tur operatörü Tez Tour, partnerlerinin katılımıyla büyük bir parti düzenledi. Yunanistan ve Güney Kıbrıslı turizm bakanlarının video-mesaj gönderdiği gecede, şirketin açacağı destinasyonlar ve sezona ilişkin bilgiler de paylaşıldı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Türkiye'deki eski partneri Kilit Grubu tarafından hem incoming hem de otel satışı partnerliğinden çıkarılan Tez Tour'un düzenlediği gece, şirketin yönünü Yunanistan'a ve Güney Kıbrıs'a çevirdiğini gösterdi. Şirketin düzenlediği etkinlik Yunan turizm şirketlerinin partnerliğinde yapılırken, Yunan ve Güney Kıbrıs turizm sektöründen yüksek profilli katılım dikkat çekti.

Yunanistan ve Güney Kıbrıs’tan üst düzey katılım

2021'in zor bir yıl olduğunu belirten şirket, ancak tüm sıkıntıların geride kaldığına inanıyor. Rus turistlerin 2021 yaz sezonu için favori ülkelere tatil planı yaptığını belirten Tez Tour, normal çalışma ritmine de dönüleceğini umuyor.

Düzenlenen gecenin partnerlerinin Yunanistan merkezli olması ise dikkat çekti. Etkinlik, Yunanistan'daki Aldemar Resorts'ün ortaklığında, Yunan Ulusal Turizm Örgütü, Ege Havayolları ve Kıbrıs Turizm Örgütü'nün iş birliği ile yapıldı.

Harry Theoharis: 14 Mayıs’ta Rus turistleri kabul etmeye başlayacağız

Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis ve Güney Kıbrıs Turizm Bakanı Savvas Perdios'un video mesaj gönderdiği gecede Yunan Bakan, 14 Mayıs'tan itibaren Rus turistlere kapıları açacaklarını söyledi. Theoharis, ''Benzeri görülmemiş pandemi ortamında mottomuz, acil bir nefes alma, çevreyi değiştirme ve hepimizin ihtiyaç duyduğu cesaret verici değişiklikleri karşılama. Bu yıl tatilini Yunanistan'da geçirmek isteyen Ruslara mesajım; Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Tez Tour, Yunanistan turizmi için ideal bir ortak olacaktır.'' dedi.

Savvas Perdios: 1 Nisan’dan itibaren Rus turistlere kapıları açacağız

Güney Kıbrıs Turizm Bakanı Savvas Perdios ise, 1 Nisan'dan itibaren Rus turistlere kapılarını açacaklarını söyledi. Perdios, ''Yakın gelecekte seyahat yeniden başlayacak. Kıbrıs (Güney-TG) özel bir beklentiyle Rus turistleri karşılamaya hazırlanıyor. Ülkemize yeniden seyahat edecek olmanız harika. Bu yaz her şeyi başa döndürme zamanı.'' ifadelerini kullandı.



Bu Haber 20.03.2021 - 10:47:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Feti Kuyucu 20.03.2021 - 11:52

    Türk Turizmde Tez Tour- Türkiye RF ve TR de geçmişte önemli pazar gelişimlerine katkı sağlamış ancak yönetim hataları nedeniyle ticari mali ve hukuki sorunlar yaşamış bir şirkettir. Bugünlerde TR de yeni yapılanmayla yola devam etme kararı almış hayırlı olsun.Ama bir dost hatırlatması yapmak isterim.Geçmiş dönemden kalan otellere olan borçlarını kapatmaları gelecek için önemli bir adım ve güven olacaktır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.