Tel Aviv’den Antalya ve İstanbul’a yapılacak uçuşlarda biletler tükendi

Tel Aviv’den Antalya ve İstanbul’a yapılacak uçuşlarda biletler tükendi

Hamas’ın İsrail’e düzenlediği ‘Aksa Tufanı’ operasyonu sonrası, Tel Aviv’den Antalya ve İstanbul’a yapılacak uçuşlarda biletlerin tükendiği belirtiliyor.


İsrail’in abluka altında tuttuğu Gazze’de, Hamas’ın silahlı kanadı olarak bilinen İzzeddin Kassam Tugayları tarafından başlatılan ‘Aksa Tufanı’ operasyonu sonrası İsrail’in Tel Aviv kentindeki Ben Gurion Havaalanı‘nda yoğunluk yaşanıyor.

Ben Gurion Havaalanı‘ndan İstanbul ve Antalya’ya gerçekleştirilecek uçuşlarda biletlerin tükendiği öğrenildi.

Ülkelerinde yaşanan savaştan kaçarak Antalya’ya gelen, Rus ve Ukraynalılardan sonra, Antalya’nın şimdi de İsrailli akınına uğramaya başladığı belirtiliyor.

Lüks kruvaziyer gemisi İsrail yerine Alanya’ya demirledi

Öte yandan İsrail'in Hayfa Limanı'ndan yola çıkan Hollanda bandıralı 300 metre uzunluğundaki lüks kruvaziyer gemisi Nieuw Statendam, savaş nedeniyle İsrail'deki başka bir liman yerine rotasını Alanya'ya çevirdi.

Gemide, bin 300 Amerikalı, 300 Kanadalı, 300 Avusturyalı, İngiliz, Belçikalı turistler ve 957 mürettebat olmak üzere 2 bin 542 kişi olduğu öğrenildi.

Gemide İsrailli turist bulunmadığını ifade eden Alanya Liman İşletmesi (ALİDAŞ) Başkan Yardımcısı Kerim Taç, lüks geminin Kıbrıs'ın Limasol şehrine gitmek üzere Alanya Limanı'ndan demir alacağı bilgisini verdi.



Bu Haber 09.10.2023 - 17:26:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.