TatilCom iflas mı etti?

TatilCom iflas mı etti?
Türkiye’nin önde gelen online seyahat acentelerinden TatilCom’un iflas ettiği ileri sürüldü.

Daha önce Kuşadası'ndaki otellerin paralarını ödemediği haberleri ile gündeme gelen TatilCom’un iflas ettiği ve tüm çalışanlarını işten çıkardığı ileri sürüldü.

"Tüm çalışanları işten çıkardı"

YeniÇağ gazetesinin Webtekno'ya dayandırdığı haberde, “Güvenilir bazı kaynaklardan elde edilen bilgilere göre pandemi başladığından bu yana çalışanlarını kısa çalışma ödeneğinde göstererek sigorta yapmadan, tam zamanlı bir şekilde çalıştıran Tatil.com, tüm çalışanların sözleşmelerini feshederek işten çıkardı.” ifadeleri kullanıldı.

“Anlaşması biten otelleri satmaya devam ediyor”

Şirketin tüm çalışanlarının işten çıkarıldığı, ancak sitenin hala rezervasyona açık olduğu kaydedildi. Haberde, borcunu ödemediği için anlaşmayı bitirdiği otelleri satmaya devam ettiği ileri sürüldü.

Uğur Altun'dan açıklama

TurizmGüncel’e açıklama yapan TatilCom Genel Müdürü Uğur Altun, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Altun, “Pandemi in yarattığı olumsuzluklardan dolayı personel tarafında küçülmeye gittik. Bunun dışında bir durum söz konusu değildir.” dedi.

Altun, éTatilCom faaliyetlerine devam ediyor mu?” sorusuna ise “evet” yanıtını verdi.

HABERİN KAYNAĞI>>>

TELEGRAM



Bu Haber 17.01.2022 - 09:02:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Belliydii Böyle Olacagı

    Mehmet Gül 26.01.2022 - 07:36

    bu tür vakti zamanında hasbelkader aldıgı isim alan domain adı ile sonradan turizmci olmaya kadar verirsen tatil.com aaaa iyiki almısım bu alan adı bu iş tutar deyip sonradan turizmci olursan önce yakar sonra yanarsın. Düşünsenize tıp öğrencisi şöyle desin ya tıp okumak staj vs çok uzun zaman önce bir ameliyat yapalım hosumuza giderse gidip tıp okur Doktor oluruz. Tıp Öğrencilerimiz aman alınmasın meslekte yetkinlik adına benzetme yaptım.

  • İsmail Sakallı 18.01.2022 - 01:13

    Ben 2021 yılbaşında aldığım tatil rezervasyonunu iptal etmeme rağmen para iadesi yapmadılar benim için batmasa bile 1 numaralı dolandiricidir tatil.com ama yasal süreci başlattım

  • İsim Yok 18.01.2022 - 11:11

    “Pandeminin yarattığı olumsuzluklardan dolayı personel tarafında küçülmeye gittik. Bunun dışında bir durum söz konusu değildir.” mi? İnsanların aklıyla oynama artık Uğur Altun, şirketin başına genel müdür olduğundan beri marka değerini zaten düşürmüştün. Metin Altun'un en büyük hatasıdır seni oraya genel müdür olarak koyması. Yazık o kadar çalışanın emeğine, hem madden hem maneven haram zıkkım olsun...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.