TatilBudur’a ‘Türkiye’nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi’ ödülü

TatilBudur’a ‘Türkiye’nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi’ ödülü

TatilBudur “Türkiye'nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi” ödülünün sahibi oldu.


TatilBudur, QM Awards ödüllerinde “Türkiye'nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi” ve “Development Qm Special Award” ödüllerinin sahibi oldu.

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen ve bu yıl 13.’sü düzenlenen törende Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Yılmaz; “Tatilde kaliteden ödün vermeyenlerin oylarıyla “Türkiye'nin En İyi QM Dijital Tur Operatörü ve Acentesi” ve “Development Qm Special Award” ödülüne sahip olduğumuz için çok gururluyuz. Bu ödül kurulduğumuz günden bugüne TatilBudur markası olarak ne kadar başarılı ve özverili işler yaptığımızı bize bir kez daha kanıtladı. Bu ödülü tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen ve ‘Türkiye’nin En Kapsamlı Turizm Ödülleri’ olan 13. QM-Quality Management Awards toplam 10 ana kategoride 76 farklı dalda kişi ve markalar Antalya’da düzenlenen törenle, QM Ödülleri’ne kavuştu.



Bu Haber 05.06.2023 - 16:31:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Tatilbudur nasıl iyi dijital operatör?

    Mehmet Mehmetoğlu 06.06.2023 - 09:34

    Nasıl iyi bir tur operatörü olabiliyor anlamıyorum. Neye göre? Kime göre? Arkadaş, adamın extraneti yeteri kadar geliştirlemediği için çocuk fiyatlarını yönetemiyorsun. Extraneti o kadar ilkel ki,hiç bir işe yaramıyor. Pazar verisi göremiyorsun, rakip otel belirleyip performans analizi yapamıyorsun. Adamlar devamlı kafalarına göre indirim yapıp parite bozuyor. Kısaca hiç haketmediler....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.