Swissôtel Büyük Efes İzmir’de 4 yeni görevlendirme

Swissôtel Büyük Efes İzmir’de 4 yeni görevlendirme

Swissôtel Büyük Efes, İzmir’in farklı departmanlarında yeni görevlendirmeler gerçekleşti.


Swissôtel Büyük Efes’te satış ve pazarlama direktörlüğü, yiyecek ve içecek direktörlüğü, gelirler direktörlüğü ve pazarlama müdürlüğü pozisyonlarına yeni görevlendirmeler yapıldı.

Kaan Tulga, Swissôtel Büyük Efes’in satış ve pazarlama direktörlüğü görevine getirildi. Bugüne kadar farklı şehirlerde üstlendiği konaklama sektöründeki pozisyonlarda satış odaklı etkili stratejiler geliştiren Tulga, sektördeki 20 yılı aşkın deneyimi ile satış ve pazarlama departmanının gelişimine katkı sağlayacak.

Swissôtel Büyük Efes'in yiyecek ve içecek direktörlüğü pozisyonuna otelcilik ve restoran sektörünün deneyimli ismi Uğur Candaş getirildi. Candaş, yiyecek ve içecek operasyon yönetimi, menü geliştirme ve stratejik planlama konularındaki tecrübesiyle şirketin operasyonlarında görev alacak.

Kumsal Özge Kır, gelirler direktörlüğü pozisyonunda göreve başladı. Gelir arttırıcı stratejiler oluşturma ve finansal performansı arttırma konularındaki deneyimi ile şirketin iş stratejilerine satış kanadında katkı sağlayacak.

Öyküm Pekşirin Biber, pazarlama müdürü olarak Swissôtel Büyük Efes İzmir’in, kurumsal pazarlama ve iletişim süreçlerinden sorumlu olacak.

Swissôtel Büyük Efes, İzmir’de yeni ekibi ile büyüme ve başarı hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.



Bu Haber 03.07.2024 - 13:23:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.