Sururi Çorabatır’dan TGA seçimleriyle ilgili açıklama

Sururi Çorabatır’dan TGA seçimleriyle ilgili açıklama

TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, TGA seçimlerinin Türkiye’de konaklama sektörünün çatı örgütünün TGA olduğunu gözler önüne serdiğini söyledi.


Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu seçimleri dün sona ererken Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) seçimlerde ağırlığını hissettirdi. TÜROFED’in seçime giren 9 adayı da TGA Yönetim Kurulu’nda koltuk sahibi oldu.

TGA seçimlerine katılan TÜROFED üyeleri Akdeniz Bölgesi’nden Şükrü Cimrin, Kaan Kavaloğlu, Ahmet Özden, Ege Bölgesi’nden Tacettin Özden, Murat Tugay, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Özgür Çözgener, İç Anadolu Bölgesi’nden Semih Zazaoğlu, Karadeniz Bölgesi’nden Halit Ergül ve Marmara Bölgesi’nden Çetin Ceylan, TGA Yönetim Kurulu’na girmeyi başardı.

“Konaklama sektörünün çatı örgütü TÜROFED”

Seçimler TÜROFED’in Türkiye’nin konaklama sektörünün çatı örgütü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. TÜROFED aday çıkardığı her bölgeden TGA Yönetim Kurulu’na girmeyi başardı. Seçimler hakkında açıklamalarda bulunan TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır, “Seçimler, Türkiye turizmine hayırlı uğurlu olsun. TGA’nın yeni Yönetim Kurulu’na başarılar diliyoruz. Bu seçimin kazananı yok. Kazanan kuruluşundan bu yana desteklediğimiz ve faydasına inandığımız TGA olacaktır. Bizim gösterdiğimiz 9 aday, seçimlere kadar TÜROFED’in adaylarıydı, seçim sonucunda ise artık TGA Yönetim Kurulu Üyeleridir. Kazanan arkadaşlarımız artık Türkiye ve temsil ettikleri bölge için çalışacaklardır” dedi.

“Zaman birlik olma zamanı”

TGA’nın yaptığı çalışmaların Türkiye ve Türkiye turizmine büyük katkıları olduğunu hatırlatan Çorabatır, “Pandemi ve sonrasındaki Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ortamı nedeniyle turizm çok zorlu iki kriz yaşadı. Bu süreçte TGA çok ciddi bir çalışma ortaya koydu. Bu çalışmalar ile birlikte Türkiye turizmi, hem pandemiyi atlattı hem de iki önemli pazarı olmadan başarılı bir yıl geçirdi. TÜROFED olarak TGA’ya en büyük desteği vermeye devam edeceğiz. Şunu belirtmekte de fayda görüyorum; TÜROFED’in konaklama sektöründeki gücü ve birlikteliği bu seçimde bir kez daha gözler önüne serildi. Değişen dünya şartlarında zaman birlik olma zamanıdır. Bu seçimde bizi destekleyen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.



Bu Haber 26.12.2022 - 11:58:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.