Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in genel müdürü Seçil Aytin Arslan oldu
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in yeni genel müdürü Seçil Aytin Arslan oldu.

Seçil Aytin Arslan, Marriott International’a ait Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in genel müdürlük görevini üstlendi.
Seçil Aytin Arslan, 15 yıla yakın kariyerine satış ve pazarlama departmanında başladı. Kariyerinin ilk yıllarında Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de de uzun bir dönem satış ve pazarlama bölümünün birçok kademelerinde görev aldı. Arslan, Hilton İstanbul Kozyatağı’nın açılış ekibinde de yer aldı.
Sonrasında ise sırasıyla DoubleTree by Hilton İstanbul Moda’da ve ardından Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da satış ve pazarlama ekiplerinin başında görev alan Seçil Aytin, genel müdür olarak Crowne Plaza İstanbul Old City’de uzun bir dönem çalıştı. Arslan, Mayıs itibarıyla genel müdür olarak Sheraton İstanbul Ataköy Hotel bünyesine katıldı.
Seçil Aytin Arslan, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in bölgede uzun zamandır var olan liderlik konumunu koruyarak yaşam merkezi haline gelmesinin, çevredeki herkes için her ihtiyacı karşılayan ve en çok tercih edilen otel olmasının en büyük hedefi olduğunu belirtti.
İlgili Haberler

Türk turizminde yeni hedef Amerika pazarı! 20 temsilci İzmir'e geldi
Türkiye turizmde vites büyütmek için çalışmalarını sürdürürken, TGA yeni pazar hedefi kapsamında ABD'den 20 turizm profesyonelini İzmir'e davet etti.

Efes Selçuk Avrupa Turizm Başkenti 2027 yarışmasında finale kaldı
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden olan Efes Selçuk, Avrupa Turizm Başkenti 2027 Yarışması'nda 2'nci kategoride finale kaldı.

Turizm sektörüne uyarı: 'Türkiye bu paraya değmiyor' düşüncesi sorun yaşatır
Petrol fiyatları, savaşlar, ekonomik dengeler gibi birçok unsurun 2027 turizmini etkileyeceğini ifade eden Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye için asıl büyük tehlikenin ise "Türkiye bu paraya değmiyor" algısı olacağını söyledi.


%20(2).gif)

