Seyahat ve etkinlik sektörünün temsilcileri nisanda Antalya'da buluşacak

Seyahat ve etkinlik sektörünün temsilcileri nisanda Antalya'da buluşacak
Seyahat ve etkinlik sektörünün temsilcileri 15-18 Nisan tarihlerinde Antalya Rixos Sungate Otel’de gerçekleşecek Corporate Stars Zirvesi’nde buluşacak.

Kurumsal seyahat ve etkinlik alanında hizmet veren oteller, hava yolu şirketleri ve sektör tedarikçileri 4 gün sürecek ‘’Corporate Stars 2019’’da bir araya gelecek.

Corporate Stars; zengin program içeriği ile konaklama, toplantı, etkinlik, moda, sanat ve teknoloji başlıkları ile trendleri, konunun önde gelen isimleriyle, farklı perspektifleriyle, mercek altına almak için buluşma merkezi olmayı hedefliyor. Kongre, toplantı ve teşvik seyahatlerine yeni bakış açıları getirecek konuşmacıların katılacağı etkinlikte forum, panel ve B2B görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Sektörün en iyi etkinlik planlayıcılarının özenle tasarladığı sosyal geceleriyle de unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedefleyen zirveyi uluslararası forum, zirve etkinlikleri alanındaki tecrübesiyle Q event organize edecek.

zirve4

KİMLER KATILACAK?

Türkiye’nin Antarktika’ya Bilim Üssü Kurulması ile ilgili çalışma grubunun Koordinatörü, İTÜ Öğretim Üyesi Yüksel Demir’in Antartika’ya olan yolculuğunu ve bilim üssü kurulma sürecini anlatacağı Corporate Stars Zirve 2019’un birbirinden zengin içerikleri ile gerçekleşecek panel ve söyleşilerinde; Kagider Başkanı Sanem Oktar, FinReachGmbH Yönetici Ortağı Taner Akçok, Labrys Consulting Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Günal, Biletix CEO’su Kemal Erdine, Merlin Entertainment Legoland, Madame Tussauds, Sea Life Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, Akademisyen Prof. Dr. Emre Toros, İş ve Kültürel İnovasyon Tasarımcısı Canay Atalay, İsfanbul Tema Park Direktörü Tankut Tonger, Accenture Interactive Oyunlaştırma Yöneticisi Olcayto Cengiz, Gastro Felsefe akımının önderi Ayhan Cöner, sosyal medyada Squatgirl kullanıcı adıyla geniş kitlelere ulaşan Doris Hofer, Joint Idea Kurucu Ortağı Eda Çarmıklı ve Marcus Lehto, PwC Türkiye İnsan Yönetimi & Organizasyon Direktörü Mert Emcan ve Holistik Yaşam Uzmanı Enerji Terapisti Yeliz Rüzgar konuşmacı olarak yer alacak

Corporate Stars Zirve 2019’da projeleriyle öne çıkan sivil toplum kuruluşları; toplumsal farkındalık bilincinin oluşması için yürüttükleri gönüllü çalışmaları ve yola çıkış hikayelerini anlatacak. Sosyal Sorumluluk konusunda başarılı işlere imza atan, Oyuncak Kardeşliği’nden Ümit Kavak, Onaranlar Kulübü’nden Doğukan Güngör, Adım Adım eş kurucusu Renay Onur ve son yıllarda sosyal medya üzerinden tüm Türkiye’ye yayılarak 7’den 70’e ihtiyaç sahibi herkesin yüreklerine dokunan AHBAP’ın kurucusu Türk Rock Müziğinin sevilen ismi Haluk Levent dikkat çeken yükseliş hikayesini Zirve katılımcılarıyla paylaşacak.

YILDIZ İSİMLERLE SOSYAL AKTİVİTELER ZİRVEYİ TAÇLANDIRACAK

Zirve kapsamında, söyleşi ve panellerin yanı sıra sosyal aktivite ve eğlenceli içerikler de yer alacak. 16 Nisan’da gerçekleşecek zirve oturumlarının gecesinde ünlü yönetmen, senarist, oyuncu ve donanımı ile hikâye anlatıcılığında çığır açan Ezel Akay ‘’Ateş Başı Buluşmaları’’nda yerini alacak. Müzisyen Batuhan Polat’ın dinletisi ile renk kazanacak gecede katılımcılar bahar enerjisini hissedecek.

Türkiye’nin dünyaca ünlü Fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven zirve kapsamında iki gün boyunca Mobil Fotoğrafçılık Workshop çalışmasıyla Antalya kültür rotası üstünde fotoğraf çekim tekniklerini Corporate Stars katılımcılarına uygulamalı olarak anlatacak.


Bu Haber 06.03.2019 - 12:49:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.