Schauinsland Reisen’de dördüncü nesil göreve başladı

Schauinsland Reisen’de dördüncü nesil göreve başladı
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Schauinsland Reisen'de dördüncü nesil aile üyeleri de koltuklara oturmaya başladı.

Turizm Güncel - Dış Haberler

FTI Grubunun iflasının ardından küçük bir farkla Almanya'nın üçüncü büyük tur operatörü konumuna yükselen aile şirketi Schauinsland Reisen'de artık ailenin dördüncü nesil fertleri de yöneticilik koltuğuna oturmaya başladı. 

Yapılan açıklamaya göre, şirketin CEO'su ve ana hissedarı Gerald Kassner'in oğlu Steffen Kassner (29), strateji geliştirmeden ve dijitalleşmeden sorumlu yönetici olarak şirkete dahil oldu. 

20 yıl önce annesinden orta ölçekli bir şirket olarak devraldığı SchauinslandAlmanya'nın üçüncü büyük tur operatörü haline getiren Gerald Kassner, oğunun göreve başlamasıyla ilgili olarak "Bu benim için önemli bir dönüm noktası ve duygusal bir an." diyor. Baba Kassner, oğlunun şirkette dördüncü nesil aile geleneğini sürdürmek için geniş bir deneyim ve taze fikirler getirdine inanıyor. 

Son iki yıldır şirkette tam zamanlı çalışan Steffen Kassner "Kanıtlanmış iş modelimizi daha da geliştirebileceğime ve kendi dokunuşumu katabileceğime inanıyorum." diyor.


Bu Haber 06.07.2024 - 08:12:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.