Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel İstanbul açıldı

Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel İstanbul açıldı

Tarihi yarımadada yer alan Sanasaryan Han, A Luxury Collection Hotel, İstanbul açıldı.  


Marriott Bonvoy'un 30'u aşkın otel markasından oluşan portföyünün bir parçası olan ve İstanbul'un tarihi yarımadasında yer alan Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, Istanbul kapılarını değerli misaflerine açtı.

Sanasaryan Han, a Luxury Collection’da 6 süit, 57 oda, Sini Restaurant ve The Library  ve 80 kişilik The Book toplantı salonu ile hizmet verecek.

The Luxury Collection Başkan Yardımcısı ve Global Marka Lideri Philipp Weghmann, "Hem ticaret hem de kültür açısından uluslararası bir merkez olarak tanınan İstanbul'u The Luxury Collection ile tanıştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul, bu tarihi şehrin ruhunu yansıtıyor ve dünyadaki tüm seyahat severlerin maceracı ruhunu temsil ediyor" dedi.

Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul Genel Müdürü Volkan Öztürkler, "Dünyanın en popüler seyahat destinasyonlarından biri olan İstanbul'un tarihini, kültürünü ve geleneklerini, dünyanın her yerinden gezginlerin ve koleksiyonerlerin İstanbul’u gerçek bir İstanbullu gibi deneyimlemeleri için kapılarımızı açtık. İstanbul'un kalbinde yer alan otelimizde hem dönüştürücü hem de unutulmaz bir yolculuk arayışında olan konuklarımızı ağırlamaya başladığımız için çok mutluyuz" dedi.

Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul, Marriott Bonvoy üyeleri için açılışa özel bir İstanbul paketi hazırladı. Paket, geleneksel Türk kahvaltısı, şehri keşfetmek için yürüyüş haritası, otelin “Çay Ustaları” tarafından gerçekleştirilen özel çay tadımı, Mısır Çarşısı'nda özel bir tur ve konaklama başına ek 10.000 Marriott Bonvoy puanı içeriyor.



Bu Haber 19.03.2024 - 09:56:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.