Rusya 4 havalimanını daha açtı, tur operatörleri harekete geçti

Rusya 4 havalimanını daha açtı, tur operatörleri harekete geçti

Rusya Federasyonu, ülkedeki 4 havalimanını daha uluslararası uçuşlara açtı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya Federasyonu, ülkedeki 4 havalimanını daha uluslararası uçuşlara açtığını duyurdu. İlk başta Moskova, St Petersburg ve Rostov'dan izin verilen uluslararası uçuşlara Kaliningrad, Novosibirsk ve Kazan ile devam etmiş sayıyı 6'ya çıkarmıştı.

9 Ekim itibariyle 4 havalimanı daha açıldı

Rusya Federal Havacılık Kurumu; Samara, Vladivostok, Grozni ve Krasnoyarsk'ın da 9 Ekim itibariyle uluslararası uçuşlara açıldığını duyurdu. Böylece, Rusya'dan yurt dışına uçuş yapılabilen havalimanı sayısı 10'a çıktı.

Tur operatörleri harekete geçti

Kararın ardından harekete geçen Rus tur operatörleri, Türkiye'ye uçuşlar planladı. Buna göre, 10 ve 11 Ekim itibariyle Anex Tour'un hava yolu şirketin Azur Air ve Pegas Tour'un hava yolu şirketi Pegas Fly Samara-Antalya uçuşlarına başlıyor.

Pegas Touristik, Samara-Antalya uçuşlarının 21 Kasım'a kadar devam edeceğini, Krasnoyarsk-Antalya uçuşlarının başlaması ile ile ilgili de düşünüldüğünü açıkladı.

TUI Rusya ise, Ural Airlines ile Samara-Antalya uçuşlarına başlıyor. 11 Kasım'a kadar devam edeck olan uçuşlar haftada iki uçuş olarak icra edilecek.

Intourist de, yurt dışı uçuşlara açılan havalimanlarından bazılarından charter uçuşlara başlamak için fizibilite çalışması yapıyor.



Bu Haber 10.10.2020 - 11:22:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.