Rus tur operatörlerinin başlatacağı Türkiye operasyonlarının detayları

Rus tur operatörlerinin başlatacağı Türkiye operasyonlarının detayları

Rusya'daki 6 tur operatör, 7 farklı hava yolu şirketi ile Türkiye'ye turist getirecek.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya'nın önde gelen 6 tur operatörü (ANEX Tour, Sun & Fun, Pegas Touristik, Coral Travel, Intourist ve Biblio Globus), bu yaz 7 farklı hava yolu şirketi ile Türkiye'ye turist getirecek. Türk Hava Yolları ile başlatılan charter uçuşlara, 12 Nisan'dan itibaren Pegasus Hava Yolları ile yapılan uçuşlar da eklendi. Ayrıca, Rus hava yolu şirketleri ile de Türkiye'ye turist getirilecek.

Nisan ayında ANEX Tour, Fun & Sun, Coral Travel ve Pegas Touristik'in charter uçuşlarının Türk Hava Yolları ile yapılan kısmı başladı. Pegasus ile yapılacak kısmı ise 12 Nisan'da başlıyor. Tur operatörleri, Rus hava yolu şirketleri Rossiya ve Azimuth ile de Türkiye'ye turist taşıyacak.

Tur operatörlerinin programı:

Biblio Globus

Moskova-Antalya charter programını 9 Nisan'da başlatan Biblio Globus, uçuşlarını Red Wings ile yapacak. Mayıs tatili döneminde haftada 4 uçuş yapacak olan şirket, 29 Ekim'e kadar haftada 1 ile 3 arasında uçuş gerçekleştirecek.

ANEX Tour

ANEX Tour'un yolcuları 12 Nisan'dan itibaren Pegasus Hava Yolları, 15 Nisan'dan itibaren ise Türk Hava Yolları ile Antalya'ya gelebilecek. ANEX Tour, Nisan sonundan itibaren Rusya'nın Yekaterinburg, Kazan ve St. Petersburg şehirlerinden de turist getirmeye başlayacak.

Fun & Sun (TUI Rusya)

Sahibi Mordaşov'a getirilen AB yaptırımları nedeniyle ismini Fun & Sun olarak değiştiren TUI Rusya ise 12 Nisan'dan itibaren Moskova-Antalya programını uygulamaya başladı. Fun & Sun, bu uçuşları Pegasus Hava Yolları ile yapacak. Şirket ayrıca Red Wings, Rossiya veya Aeroflot'un Soçi aktarmalı uçuşlarının yanı sıra, Yamal Airlines'ın charter uçuşlarıyla da Türkiye'ye misafir getirecek. Fun & Sun, THY'den aldığı blok koltuklarla operasyonlarını St. Petersburg, Yekaterinburg, Kazan, Samara ve Ufa'yı da kapsayacak şekilde genişletecek.

Coral Travel

Coral Travel ise THY, Pegasus Hava Yolları ve PegasFly ile Moskova'dan Antalya, Bodrum ve Dalaman'a turist getirecek. Şirketin THY ile Antalya uçuş programı Moskova'dan 10 Nisan, St Petersburg'dan 11 Nisan, Ufa'dan 28 Nisan ve Yekaterinburg'dan 29 Nisan'da başlayacak. Coral Travel, 12 Nisan'da Pegasus ile Moskova-Antalya, 15 Nisan'da da PegasFly ile Moskova-Antalya uçuşlarına başlıyor. Coral Travel'ın THY ile Dalaman programı 25 Nisan'da Moskova, 26 Nisan'da St Petersburg ve 28 Nisan'da Yekaterinburg'dan başlayacak. Bodrum programı ise 24 Nisan'da Moskova, 27 Nisan'da St Petersburg, 25 Mayıs'ta Kazan ve 26 Mayıs'ta Yekaterinburg'dan start alacak.

Pegas Touristik

Pegas Touristik ise 15 Nisan'dan itibaren Türk Hava Yolları ve PegasFly ile Yekaterinburg, Kazan, Moskova ve St. Petersburg'dan Antalya, Bodrum ve Dalaman'a uçacak. Şirketin Pegasus Hava Yolları ile yapacağı Antalya operasyonları ise 29 Nisan 11 Haziran arasında yapılacak. 21 şehirden Moskova aktarmalı olarak Antalya'ya turist getirecek olan Pegas Touristik ayrıca, Astrakhan'dan Bodrum'a; Astrakhan, Novosibirsk ve Surgut'tan Dalaman'a misafir getirecek.

Intourist

Intourist ise Antalya operasyonlarına 28 Nisan'da Azimuth Airlines ile yapacağı Mineralnye Vody - Antalya uçuşları ile başlayacak. Intorist’in ürünleri GDS kanallarında da satışta.

Kaynak: ATORUS



Bu Haber 12.04.2022 - 14:29:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.