Rus operatörler Türkiye’ye hangi şehirlerden turist getirecek?

Rus operatörler Türkiye’ye hangi şehirlerden turist getirecek?
10 Ağustos'ta Türkiye ile Rusya arasında başlayacak charter uçuşları öncesi, tur operatörleri d son hazırlıklarını yapıyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya'da tur operatörleri 10 Ağustos'ta başlayacak olan charter uçuşları için hazırlıklarını sürdürüyor. Uçuşların sadece üç şehirden (Moskova, St Petersburg ve Rostov-on-Don) yapılacak olması nedeniyle şirketler, diğer şehirlerden bağlantı sunarak Rusları Türkiye'eki tatil yerlerine getirmeye çalışacak.

Anex 10 şehirle başlayacak, sayı artacak

Anex Tour, ilk aşamada Rusya'nın 10 kentinden Türkiye'ye bağlantılı charter uçuşları gerçekleştirecek. Şu an itibariyle Yekaterinburg, Kazan, Kaliningrad, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Omsk, Samara, Surgut, Tyumen ve Ufa'dan Türkiye'ye bağlantılı uçuşlar gerçekleştirmek için planlama yapılmış durumda. Bu listenin kesin olmadığını belirten Anex, sayının artacağının altını çiziyor.

Azur’dan Rusya içinde taifeli bağlantı uçuşları

Bu amaçla Anex Tour'un hava yolu şirketi Azur Air Moskova'ya Novosibirsk ve Ufa'dan haftada 3, Kazan'dan haftada 4, Samara'dan haftada 5 ve Yekaterinburg'dan her gün tarifeli uçuş başlatıyor.

Coral 25 şehri Türkiye’ye bağlayacak

Coral Travel ise, Moskova, St Petersburg ve Novosibirsk, Rostov-on-Don üzerinden Rusya'nın 25 şehrini Türkiye'ye bağlayacak. Coral; Arkhangelsk, Chelyabinsk, Nizhny Novgorod, Irkutsk, Kemerovo, Kaliningrad, Krasnoyarsk, Kazan, Nizhnekamsk, Nizhnevartovsk, Omsk, Novosibirsk, Perm, Syktyvkar, Surgut, Yekaterinburg, Tyumen ve Ufa şehirlerini Moskova; Samara, Orenburg, Saratov ve Ulyanovsk şehirlerini ise Rostov-on-Don üzerinden Türkiye'ye bağlayacak.

PEGAS Dalaman ve Bodrum’a da uçacak

PEGAS Touristik ise Moskova üzerinden Antalya'yı 24 Rus şehrine bağlayacak. Şirket ayrıca, Nordwind ile Moskova ve St Petersburg'dan Dalaman'a da uçuş yapacak. Şirket, Moskova'dan Bodrum'a uçma planları da yapıyor.

Intourist 8 şehri Türkiye’ye bağlayacak, yeni bağlatılar için çalışmalar sürüyor

Intourist ise Antalya ve Dalaman'a Moskova ve Rostov-on-Don bağlatılı uçuşlar gerçekleştirecek. Kazan, Yekaterinburg, Ufa, Samara ve Tyumen gibi noktaların bağlantısı Rostov-on-Don üzerinden sağlanacak. Diğer şehirlere bağlantı sağlanması için de çalışmalar sürüyor.

Biblio Globus bağlantılı uçmayacak

Tez Tour da kendi hava yolu şirketi iFly ve partneri S7 Airlines ile Moskova, St Petersburg ve Rostov-on-Don üzerinden Türkiye'deki resortlere uçmak için kendi uçuş planını yaparken, Biblio Globus ie partneri Rossiya ile Moskova ve St Petersburg'dan Antalya'ya uçacak. Şirket ayrıca, Aeroflot'un tarifeli uçuşlarıyla Marmaris ve Bodrum'a da turist getirecek. Biblio Globus'un Anex, Pegas veya Coral'ınkine benzer, 'bağlantılı uçuş' planının olmadığı kaydedildi.

TUI Rusya ise Türk tatil beldelerine bağlantılı uçuş sağlama konusunda çalışmalara devam ediyor. Şirketin bu hafta içinde muhtemel opsiyonları açıklaması bekleniyor.



Bu Haber 04.08.2020 - 11:10:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • 99999 04.08.2020 - 03:08

    Pandemi geçmeden turizim turizim diyenler.Turizimde çalişip bu pandemiye yakalanıp vefaat eden çalişan olursa vebalini nasıl taşıyacaksınız.Allah sizin gibi paraya aşık olanların gazabı üstüne gelsin.Çalişanlar ekmek davasında üç kuruşa çalişsın sınrada bu pandemiye yakalansın umrunuzdamı.İnşallah allahım bu turizimden eşşek yüküyle para kazananların kendileri pandemiye yakalanır bu çileyi çekerde çalişanların ne durumda olduğunu anlarlar.Allah tüm turizim emekçilerini pandemiden vede pandemiyi hiçe sayan patronlardan korusun

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.