Rus operatörler 12 Nisan'dan itibaran Pegasus'la Türkiye'ye uçacak
Rus tur operatörleri, THY'nin ardından Pegasus Hava Yolları ile de blok koltuk anlaşması yapıyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler
Rusya'nın önde gelen üç tur operatörü ANEX Tour, Pegas Touristik ve Coral Travel, THY'nin ardından, Rusya uçuşlarına yeniden başlayan Pegasus Hava Yolları ile de blok koltuk anlaşması yaptı.
Tur operatörlerinin Pegasus uçuşlarıyla organize edecekleri Antalya turları Moskova'dan 12 Nisan'da başlayacak ve haftanın her günü yapılacak.
Üç tur operatörü, Rus Tur Operatörleri Birliğinin (ATOR) bültenine yaptıkları açıklamada, Pegasus ile blok koltuk anlaşması yapıldığını doğruladılar.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

