Rus hava yolu Pobeda’nın Dalaman uçuşları başladı

Rus hava yolu Pobeda’nın Dalaman uçuşları başladı
Rusya’nın bayrak taşıyıcısı Aeroflot’un bütçeli hava yolu şirketi Pobeda’nın Moskova-Dalaman uçuşları başladı. İlk seferini gerçekleştiren Pobeda’nın uçağı, Dalaman Havalimanı’nda su takı ile karşılandı.

Moskova’da dolu gelen uçağın uçuş ekibi ve yolcularına, YDA Dalaman Havalimanı’nda özel karşılama yapıldı. Aeroflot’un bütçeli hava yolu Pobeda Airlines’ın tarifeli uçuşu ile Moskova’dan Dalaman’a gelen Rus turistler için YDA Dalaman Havalimanı’nda düzenlenen karşılamada  yolculara ve ekibe çeşitli ikramlarda bulunuldu.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç şunları söyledi: “Uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğümüz Rusya’nın Anadolu Jet’i konumundaki Pobeda Air’in Moskova’dan tarifeli seferleri başladı. Diğer Rusya şehirlerinden bağlantı sağlaması uçuşların önemini daha da artırmaktadır. Rus turist kafilesini getiren ilk uçağın dolu oluşu büyük memnuniyet yarattı. Sezon başında olmamıza rağmen ilk uçağın dolu gelmesi önemli bir göstergedir. Rusya'dan gelen turistlerin, Dalaman bölgesinde tatil yapması için çaba gösteren, program yapan havayolu firmalarına teşekkür ediyorum.  Yakında yeni bir havayolu firması da seferlerine başlayacak. Rus turistler bölge turizmi açısından özel öneme sahip. Rusya başta olmak üzere farklı destinasyonlardan Dalaman bölgesine uçuşların çoğaltılması ve penetrasyonun arttırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilindiği üzere tarifeli seferlerin çoğalması ve kalıcı hale gelmesi gelecek için önem arz etmektedir. Başarılı bir turizm sezonu diliyorum" dedi.

6 Haziran’da başlayan ve salı, perşembe, cumartesi olmak üzere haftada 3 gün icra edilecek seferler ekim ayına kadar devam edecek.


Bu Haber 07.06.2019 - 15:57:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.