Rosaviatsia'dan Mısır'a rekor sayıda uçuş izni

Rosaviatsia'dan Mısır'a rekor sayıda uçuş izni
Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı Rosaviatsia, Rusya'daki 8 hava yolu şirketine Mısır'a haftada 800 uçuşa kadar izin verdi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya'nın Mısır'a dönük uçuş yasağını kaldırmasının ardından 8 hava yolu şirketine, Şarm El Şeyh ve Hurghada da dahil olmak üzere, haftada 800 uçuşa kadar izin verildi. Ancak Rosaviatsia'nın verdiği bu izin, Rusya'da koronavirüsle mücadele eden "Operasyon Merkezi"nin izninden sonra kullanılabilecek.

Verilen izinlere göre, başkent Moskova'dan sadece Pobeda, S7 ve Aeroflot Şarm El Şeyh ve Hurghada'ya uçabilecek. Bu hava yolu şirketleri Moskova'dan iki turizm şehrine haftada 7'şer uçuş yapabilecek.

Öte taraftan, fiiline Moskova'da bulunan Zhukovsky Havalimanından Şarm El Şey ve Hurghada'ya S7 Airlines, AZUR Air, Ural Airlines uçabilecek.

Şarm El Şeyh'e yapılacak uçuşlar

S7 Airlines: Zhukovsky, Tyumen, Chelyabinsk, Omsk, Voronezh, Nizhny Novgorod, Perm, Saratov, Ufa, Samara, Kazan, Volgograd, Yekaterinburg, Rostov-on-Don, Krasnodar, Novosibirsk.

Rossiya Airlines: Chelyabinsk, Omsk, Voronezh, Krasnoyarsk, Mineralnye Vody, Yekaterinburg, Kazan, Samara, Ufa, Perm, Tyumen, Nizhny Novgorod, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Krasnodar.

Ural Airlines: Nizhny Novgorod, Perm, Chelyabinsk, Nizhnekamsk, Mineralnye Vody, Voronezh, Belgorod, Rostov-on-Don, Zhukovsky, Samara, Ufa, Kazan, Yekaterinburg, Krasnodar ü

Nordwind Airlines: Kemerovo, Kaliningrad, Yekaterinburg, Samara, Rostov-on-Don, Omsk, Novosibirsk, Ufa, Tyumen, Belgorod, Astrakhan, Saratov, Mineralnye Vody, Volgograd, Voronezh , Perm, Nizhnekamsk.

AZUR Air: Blagoveshchensk, Vladivostok, Volgograd, Yekaterinburg, Irkutsk, Kazan, Kemerovo, Krasnodar, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Perm, Omsk, Zhukovsky, Chelyabinsk, Khanty-Mansiysk, Khabarovsk, Ulyanovsk, Tyumen, Tomsk, Syktyvkar, Surgut, Samara, Petropavlovsk-Kamchatsky, Orenburg, Novokuznetsk, Nizhny Novgorod, Nizhnekamsk, Nizhnevartovsk, Murmansk, Mineralnye Vody, Makhachkala, Magnitogorsk, Kaliningrad, Grozny, Belgorod Arkhangelsk, Ufa.

Hurghada uçuşları

S7 Airlines: Tyumen ve Saratov.

AZUR Air: Irkutsk, Kemerovo, Krasnoyarsk, Blagoveshchensk, Surgut, Orenburg, Novokuznetsk, Nizhnekamsk, Nizhnevartovsk, Murmansk, Makhachkala, Magnitogorsk, Kaliningrad, Grozny, Barnaul, Astrakhel, Tomsk, , Syktyvkar, Vladivostok, Khabarovsk, Ulyanovsk, Khanty-Mansiysk, Petropavlovsk-Kamchatsky.

Nordwind: Kemerovo, Surgut, Barnaul, Nizhnekamsk, Voronezh.

SmartAvia: Kaliningrad ve Samara.

Rossiya Airlines: Novosibirsk, Omsk ve Krasnoyarsk.

S7 Airlines, AZUR air, Ural Airlines, ve Rossiya Kazan'dan; Nordwind, S7 Airlines, AZUR Air Volgograd'dan; S7 Airlines ve AZUR Air Novosibirsk'den; Nordwind, S7 Airlines, AZUR Air de Omsk'dan Hurghada'ya uçma hakkı kazandı.

Ufa, Samara ve Perm'den Hurghada'ya dönük uçuşlar Nordwind, S7 Airlines, AZUR Air, Ural Airlines ve Rossiaya, Tyumen'den ise AZUR Air, Nordwind ve Rossiya tarafından yapılacak.

Rostov-on-Don ve Nizhny Novgorod'dan Nordwind, S7 Airlines, AZUR air, Ural Airlines, Russia,

Voronezh, Yekaterinburg, Chelyabinsk ve Krasnodar'dan S7 Airlines, AZUR air, Ural Airlines, Rossiya,

Belgorod'dan AZUR Air ve Ural Airlines; Zhukovsky'den S7 Airlines ve Ural Airlines.

Mineralnye Vody'den Nordwind, AZUR air, Ural Airlines ve Rossiya,

Nizhnekamsk'den Ural Airlines, Belgorod'dan ise Nordwind tarafından yapılacak.

NOT: Verilen bu izinler, hava yolu şirketlerinin bu uçuşların tamamını yapacağı anlamına geliyor. Öte yandan, bu uçuşların yapılabilmesi için Rusya Koronavirüs Operasyon Merkezinin onayı gerekiyor



Bu Haber 07.08.2021 - 09:17:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.