Rixos Hotels’den ‘ALL Inclusive Collection’ platformu

Rixos Hotels’den ‘ALL Inclusive Collection’ platformu
Rixos Hotels 30’un üzerinde resort oteli bünyesinde toplayan ALL Inclusive Collection platformunu hayata geçirdi.

3 yıl içinde sayı 50’ye çıkarılacak

Rixos Hotels’in öncülüğünde ALL Inclusive Collection isimli yeni bir dijital platform kuruldu.  İlk aşamada 30’un üzerinde resort oteli bir araya getiren sistem, 3 yıl içinde 50 resort tesisi bünyesine katmayı hedefliyor. Dünyanın farklı tatil yerlerinde hizmet verecek platform aracılığıyla rezervasyon yapacak olan misafirler global sadakat programı ALL - Accor Live Limitless'ten yararlanabilecek.

İlk etapta sisteme eklenen tesisler

Türkiye, Mısır, Dubai ve Hırvatistan gibi deniz ve dağ odaklı tatil yerlerinden bazılarında yer alan platform, dünyanın en büyük su parklarından birini içeren Rixos Qetaifan Island North, Doha, Palm Jumeirah Adası'ndaki Rixos The Palm Hotel & Suites, tema parkı The Land of Legends'a ücretsiz erişim sunan Rixos Premium Belek ve Karadağ'daki Heritage Grand Perast by Rixos gibi tatil yerleriyle hizmet vermeye başlayacak.

ALL Inclusive Collection, rezervasyon platformu ALL.com'un yeni ve son teknoloji ürünü olan bağımsız bir web sitesine sahip olacak. Platform üzerinden rezervasyon yaptıran misafirler, ödüller ve avantajlar için global sadakat programı ALL - Accor Live Limitless'ten yararlanabilecek.

“Fettah Tamince’nin inanılmaz başarısı...”

Ennismore'un Eş CEO'su Gaurav Bhushan konuyla ilgili "Kurucusu Fettah Tamince'nin liderliğindeki Rixos'un inanılmaz başarısı üzerine inşa edilen ALLInclusive-Collection.com'un hizmet vermeye başlaması, "all inclusive" konaklamalara yönelik talebin her zamankinden daha güçlü olduğu bir döneme denk geliyor. ALL Inclusive Collection, bu talepten yararlanarak ve önde gelen markaların en iyi resort'larını seçerek dünya çapında güçlü satış kanalıyla lüks "her şey dahil" işinde pazar lideri haline gelmeyi planlıyor " açıklamasını yaptı.

Yeni markalar eklenecek

Platformda ilk etapta Rixos, SO ve Swissôtel markaları yer alacak. Önümüzdeki 3 yıl içinde platforma Hyde, Mondrian, SLS ve Fairmont markaları da dahil edilecek.


Bu Haber 27.09.2023 - 07:35:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.