Pegasus’la Onur iptal ve iade, THY ve Atlas değişiklik hakkı sundu

Pegasus’la Onur iptal ve iade, THY ve Atlas değişiklik hakkı sundu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesi ve 23 Haziran’da yeniden seçim yapılacağının açıklanması sonrası, Pegasus ve AtlasGlobal’den açıklama geldi.


İstanbul büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin bir kere daha yapılacağı 23 Haziran tarihiyle ilgili hava yolu şirketlerinden açıklama geldi.

ATLASGLOBAL SADECE DEĞİŞİKLİK HAKKI TANIDI

Pegasus Hava Yolları, bu tarihte uçuşu olan yolculara ücretsiz iptal ve değişiklik hakkı tanırken, AtlasGloval yolculara sadece bilet değişikliği hakkı verdi. Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘’23 Haziran Seçimlerine uçuşları denk gelen yolcularımızın biletleri için değişiklik hakkı verilmiştir. Konu ile alakalı detaylı bilgiye çağrı merkezimizden (0850 222 00 00) yada web sitemiz’den (http://www.atlasglb.com )ulaşabilirsiniz.’’ denildi.

PEGASUS HEM DEĞİŞİKLİK HEM KESİNTİSİZ İADE HAKKI TANIDI

Pegasus Hava Yolları'nın açıklamasında ise, yolculara hem bilet değişikliği hem de kesintisiz iptal hakkı tanındığı belirtilmişti. Pegasus'un açıklamsı ise şöyle:

6 Mayıs ve öncesi satın alınan İstanbul kalkışlı ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran 2019’u kapsayan biletinizlerinizde, değişiklik ve kesintisiz iade ile iptal hakkınız bulunuyor.

+Bu biletinize bağlı herhangi bir tarihe ait dönüş uçuşu biletiniz bulunuyorsa, bu biletiniz için de aynı haklarınız geçerlidir. Talepleriniz için son tarih 31 Mayıs olup 0850 250 67 02 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BİR AÇIKLMADA ONUR AIR'DEN

23 Haziran'a ilişkin bir açıklama da Onur Air'den geldii Şirket tarafından yapılan açıklamda, ''23 Haziran 2019 seçim gününü kapsayan tek yön veya gidiş-dönüş biletlerini 7 Mayıs 2019 tarihinden önce alan yolcularımız 1 Haziran’a kadar 0850 210 66 87 numaralı çağrı merkezimizi arayarak 15 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak değişiklik yapabilecek veya bilet ücretlerini kesintisiz iade alabilecektir.'' denildi.

THY DE SADECE DEĞİŞİM HAKKI SUNDU

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, 20-26 Haziran'da gerçekleştirilecek İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahatlerin 15 Mayıs tarihine kadar masrafsız şekilde değiştirebileceğini söyledi.

Üstün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli misafirlerimiz 23 Haziran tarihinde yenilenecek olan seçim nedeniyle 6 Mayıs tarihi ve öncesinde satın aldığınız, 20-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahatlerinizi, 15 Mayıs tarihine kadar masrafsız şekilde değiştirebilirsiniz" ifadelerine yer verdi.



Bu Haber 07.05.2019 - 12:16:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.