Pamukkale Turizm iflastan kurtuldu

Pamukkale Turizm iflastan kurtuldu

Pamukkale Turizm için verilen iflas kararı Bölge Adliye Mahkemesi'nce bozuldu.


İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin Pamukkale Turizm için verdiği iflas kararı Bölge Adliye Mahkemesi tarafından bozuldu. Pamukkale Turizm ve şirketin diğer iştiraki Pamukyol, nakit akışında problem yaşadığı için konkordato başvurusunda bulunmuş ve alınan 3 ay geçici mühletin ardından konkordato komiserinin hazırladığı rapor sonrası şirketin iflasına karar verilmişti.

Son gelişmeyle ilgili bir açıklama yapan Pamukkale Turizm, alınan kararın şirketin 3 bin 500 çalışanı, onların aileleri, iş ortakları ve yolcular için adil bir sonuç olduğu belirtildi.

Pamukkale Turizm'in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''57 yıldır olduğu gibi, ülke ekonomimize istihdam sağlamak ve yolcularımızı sevdiklerine ulaştırmak üzere, aynı sorumluluk bilinci ile çalışmayı sürdüreceğiz. Bu süreçte bizlere mesajları ile destek veren sadık ve sevgi dolu tüm yolcularımıza, görevlerini yaparken profesyonelliklerinden taviz vermeyen sabırlı ve güler yüzlü çalışanlarımıza, Pamukkale Turizm ailesine verdikleri destekten bir an bile tereddüt etmeyen güvenilir iş ortaklarımıza, sektör mensuplarına, basın mensuplarına, ülkemizin adil ve sağduyulu tüm hukukçularına, bizlerle henüz seyahat etme imkanı bulamamış olmalarına rağmen sevgileri ile moral veren herkese, yürekten teşekkürler.''



Bu Haber 09.04.2019 - 10:35:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.