Özyer Group ve iştirakleri Executive Summit’te buluştu
Özyer Group, Liberty Hospitality Group, Melden, Fabay ve Hanel şirketlerinin yetkilileri Executive Summit’te bir araya geldi

Özyer Group, Liberty Hospitality Group, Melden, Fabay ve Hanel şirketlerinin yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticileri, 9-10 Aralık tarihlerinde Antalya’da düzenlenen "Executive Summit"te bir araya geldi.
Özyer Group Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Özyer, zirvede yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yeni bir döneme adım atıyoruz. İnsan odaklı liderlik anlayışı yalnızca organizasyonları değil, toplumları da dönüştürme gücüne sahip. Liderlerin, vizyonlarını çalışanlarının potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak şekilde şekillendirmesi, güçlü ve sürdürülebilir bir geleceğin temelini oluşturacaktır. Birlikte, daha güçlü bir yarın inşa edeceğiz."
Zirvede alanında uzman konuşmacılar liderlik ve insan odaklı yaklaşımlar üzerine değerli paylaşımlarda bulundu.
Ahmet Şerif İzgören, "Takım Liderliği" konusunda etkili liderlik yaklaşımlarını ele alırken; Ahmet Süha Koçel, "Liderler için Güçlü İletişim ve Olumlu İlişkiler" başlığıyla liderlerin iletişim ve ilişki yönetimi becerilerini geliştirme yollarını anlattı.
Saadet Şen, "Lider Motivasyonu" üzerine yaptığı konuşmada, liderlerin ekiplerini motive etme ve onlara ilham verme süreçlerini derinlemesine inceledi.
Rüzgar Mira Okan, "Lider Duruşu" konusundaki sunumunda, imaj yönetiminin liderlik üzerindeki önemine vurgu yaparken, Prof. Dr. Acar Baltaş, "Yeni Dünyada Liderlik" başlıklı oturumunda, liderlik anlayışının gelecekte nasıl bir evrim geçireceğini ve bu dönüşümde liderlerin oynayacağı kritik rolü değerlendirdi.
Her yıl farklı bir temada yapılması planlanan zirve, katılımcılara bir vizyon sunarken, iş dünyasındaki dönüşümü anlamak ve bu dönüşümde etkin bir liderlik rolü üstlenmek için bir platform sağladı.
İlgili Haberler

Turizmde 2027 hesabı! Hedefler değişecek mi?
Turizmde 2026 ve 2027 yıllarına ilişkin gelir ve turist hedefleriyle ilgili hazırlanan soru önergesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un cevaplaması talebi ile Meclis'e sunuldu.

AKTOB'dan sahte rezervasyon sitelerine karşı uyarı
AKTOB, erken rezervasyon kampanyalarının başlamasıyla birlikte sahte rezervasyon ve kampanya sitelerinin arttığına dikkat çekerek tüketici ve otelleri uyardı.

Van'a 202 milyon TL'lik otel yatırımı! Radisson markasıyla hizmet verecek
Van'ın Edremit ilçesine yapımı planlanan ve yatırım tutarının 202 milyon TL'yi aşacağı öğrenilen Radisson markasıyla hizmet verecek otel için ÇED olumlu kararı verildi.



%20(2).gif)

