Otellerin havuz, spa, ve masaj salonları açık mı?
İçişleri Bakanlığı, otellerdeki spa, havuz, masaj salonu ve hamamların kapatılıp kapatılmadığına açıklık getirdi.

Koronavirüs kısıtlamaları ile ilgili dün bir genelge yayımlayan İçişleri Bakanlığı, sıkça sorulan sorulara cevap verdi. İ.işleri Bakanlığı, konaklama tesisleri içinde bulunan hamam, spa, yüzme havuzu, masaj salonu, sauna, sinema, lunapark vb yerlerin hizmet veremeyeceğini açıkladı.
Konaklama tesisleriyle ilgili İçişleri Bakanlığı’na sorulan iki soru ve sorulara verilen yanıtlar şöyle:

İlgili Haberler

Trabzon turizmde rekor kırıyor: 9 ayda 1,4 milyon ziyaretçi
Karadeniz’in en önemli destinasyonlarından olan Trabzon’u 2026’nın ilk 9 aylık zaman diliminde 1 milyon 402 bin 155 kişi ziyaret etti.

Financial Times üzerinden Antalya Havalimanı'nın işletmecisi TAV’a ceza tehdidi
Financial Times, Rus havayolu şirketlerine uygulanan ambargoya rağmen Ural Airlines'ın TAV tarafından işletilen Antalya Havalimanı'na uçtuğunu belirterek TAV'ı hedef aldı.

Turizmin kalbi Antalya'da atmaya hazır! ATF Türkiye basın toplantısı gerçekleşti
Türkiye'nin ve Akdeniz bölgesinin en verimli turizm buluşması ATF Türkiye, 26-27-28 Ekim 2026 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde toplanacak. Fuar öncesi bir basın toplantısı düzenlenirken, toplantıda ATF26 Türkiye'nin rakamları, yenilikleri ve programına ilişkin detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Yorumlar (4)
İstanbul da otelin işletmesini yapıyoruz fitnes spa bölümünd
İstanbul da otelin işletmesini yapıyoruz fitnes spa bölümünde havuz yüksek riskte olan yerde kapalı peki masaj bölümü açıkmı acaba tam bi açıklama olmadı
Niye hamam ve saunaları kapatınız otel içi hiçbir tehlikesi
Niye hamam ve saunaları kapatınız otel içi hiçbir tehlikesi olmayan hijenik yer
Bugun Antalya Havalimani'na paket turizm yolcusu tasiyan 7 f
Bugun Antalya Havalimani'na paket turizm yolcusu tasiyan 7 farkli milletten 29 ucak iniyor. Biz Turizm Bakanligi'nin sessizligi Icisleri Bakanligi'nin anlasilmaz genelgeleriyle bu misafirleri agirliyoruz. Gelen misafirler haftasonu sokakta acik isletme olmadigi icin cikamayacaklar, aksam 10'dan sonra muzik dinleyemeyecekler, kapali havuza, hamama, saunaya veya masaja giremeyecekler. Yemek yemeyi ve uyumayi da yasaklarsak kis gununde misafirlerin ulkemize gelmesi icin hic bir neden birakmiyoruz. Siz olsaniz gelir misiniz?
Yılbaşında Otellerde geçirmek isteyen vatandaşlar açık olan
Yılbaşında Otellerde geçirmek isteyen vatandaşlar açık olan bir otele gidebilecek midir? sorun oluşacak mıdır



%20(2).gif)

