Musa Kart'ın iddiaları sonrası Etstur'dan açıklama

Musa Kart'ın iddiaları sonrası Etstur'dan açıklama
Cumhuriyet gazetesi çizeri Mus Kart'ın açıklamaları sonrası yapılan habrlerle igili Etstur'dan açıklama geldi.

Cumhuriyet gzetesi çizeri Musa Kart'ın Twitter'dan yaptığı, ''ETS'yi 3 günlük tatil için aramamız FETÖ ile irtibat sayıldı. Aylarca hapis yattık. Anlaşılan bu yeterli bulunmadı. ETS patronunun Kültür ve Turizm Bakanı olduğu bir dönemde 1 yıl 16 gün daha hapis yatacağız. Türkiye'de tatil o kadar da ucuz değilmiş !..'' şeklindeki açıklaması sonrası Etstur'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Yapılan haberlerle ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş’nin FETÖ ile irtibatlı algısı yaratılmaya çalışıldğı ileri sürülen açıklamada, şu ifdelere yer verildi:

''www.turizmguncel.com sitesinde yayınlanan “Tur almak için ünlü acenteyi arayan Cumhuriyet çizeri FETÖ’den hapis yatacak” başlıklı haber ile müvekkil ETS Ersoy Turistik Servisleri A.Ş’nin FETÖ ile irtibatlı olduğu algısı yaratılmaya çalışılsa da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 28.02.2019 tarihli yazısı ile müvekkil hakkında böyle bir soruşturmanın yürütülmediği açıkça ortaya konulmuş olduğundan söz konusu yazı içeriğinin gerçeği yansıtmadığı ve okuyucu nezdinde müvekkilin itibarını zedeler nitelikte bir algı oluşturulmaya çalışıldığı kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''

etstur


Bu Haber 20.04.2019 - 21:34:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Engin 20.04.2019 - 09:43

    Biri çıkıp açıklasın lütfen; Ets hakkında böyle bir iddia söz konusu değilse, öteki kişi nasıl oluyor da böyle bir suçla itham ediliyor?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.