Meteoroloji uyardı: Birçok şehirde hafta boyu sağanak var
Meteoroloji'nin yayınladığı son verilere göre yurdun büyük bölümünde sağanak yağış hafta boyunca etkili olacak. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da düşecek. Yağışlar İstanbul ve Ankara çevresinde de kendini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son tahminlere göre hafta boyunca yurdun birçok şehrinde sağanak yağış kendini gösterecek.
Yağışlar yer yer kuvvetini artırırken hava sıcaklıklarında da düşüş yaşanacak. İstanbul çevresinde 33 derece dolaylarında seyreden değerler cuma gününe kadar 30 derecenin altına inecek.
Yağışların yurdun iç ve kuzey bölgelerinde hafta boyu kendini göstermesi bekleniyor.
Hafta ortasında yurdun kuzey kesimlerinde etkili olması beklenen yağışların haftanın son günlerinde iç kesimlerde de kuvvetleneceği tahmin ediliyor.
Öte yandan ülkenin kuzeyi ile zamanla güney ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Konya, Karaman, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Eskişehir'in güney çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların sabah saatlerinde Bartın ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
İlgili Haberler

İstanbul’da da hissedilen deprem! AFAD açıklama yaptı mı?
İstanbul’da da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün Yalova/Marmara Denizi olduğunu açıkladı.

2036'da turizmde 50 milyon istihdam ve 3,8 trilyon dolar gelir öngörüsü
WTTC'nin 26. Küresel Zirvesi kapsamında bir rapor yayımlanırken; raporda Avrupa turizmi için 8 stratejik hedef belirlendi.

TÜRSAB ile İBB'den turizm zirvesi! İstanbul'daki yayalaştırma projesi masada
TÜRSAB yetkilileri ile İBB temsilcileri turizm taşımacılığında yaşanan sorunlar ve Tarihi Yarımada'da planlanan yayalaştırma projesini görüşmek için bir araya geldi.



%20(2).gif)

