Mete Vardar: Jolly dünyaya açılıyor

Mete Vardar: Jolly dünyaya açılıyor

Jolly, Antalya Turizm Fuarında 2023 Erken Rezervasyon kampanyasını başlatırken, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, kampanya ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Turizm sektöründe 35 yıldır hizmet veren Jolly, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Antalya Turizm Fuarında tüm ekibiyle yer aldı.

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar yaptığı açıklamada, “Sektörün en eski markalarından biri olarak, sağlam yapımız, müşterilerimize verdiğimiz güven duygusu, ailemizin birer ferdi haline gelen ekip arkadaşlarımız ve mutlak müşteri memnuniyeti vizyonumuzla bugünlere geldik” dedi.

“Katılım oldukça yüksek”

Antalya Turizm Fuarının ilk gününün yoğunluğundan bahseden Vardar, “Hem Jolly standına hem de fuara yoğun bir talep söz konusu. Bu bizi çok mutlu ediyor. Yalnızca kendi şirketimiz açısından değil, turizm sektörünün gelişme noktasında karşılığını aldığını gösteriyor. Katılım oldukça yüksek. Biz de tüm fuarlara elimizden geldiği kadar katılmaya çalışan bir firma olarak yine aynı noktada tüm çalışma arkadaşlarımız ve partnerlerimizle beraber buluştuk.” dedi.

Antalya Turizm Fuarının zaman olarak çok iyi olduğunu belirten Vardar “Ekim sonu bir fuar dönemi için en önemli zaman. Çünkü erken rezervasyonlarının başlama döneminde olması en uygun zaman ve bu durum da verimliliğin artmasına olanak sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

“Yurt dışından da büyük talepler var”

Düzenledikleri kültür turlarıyla artık yerli turistin hafızasında özel bir yer edindiklerine dikkat çeken Vardar, “Kültür turlarına verdiğimiz önemi bu yıl daha da çok artırarak devam edeceğiz” dedi. Yurtdışı departmanının da şimdiden yoğun bir talep aldığını aktararak, en büyük büyümeyi yurtdışında yakalamayı hedeflediklerini belirtti.

Jolly’nin dünyaya açıldığına değinen Vardar, “Fuarın ilk akşamı Almanya’dan gelen 100’e yakın acente dostlarımızla yemek daveti verdik. Özellikle Avrupa’da, Almanya başta olmak üzere, Almanya’daki üst düzey Türk acenteleri ile yemekte buluştuk.” şeklinde konuştu.



Bu Haber 28.10.2022 - 10:33:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.