Menderes Türel'den Konyaaltı ve Alkoçlar açıklaması

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Alkoçlar açıklaması

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahilinin işletmesinin Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a verilmesine ilişkin açıklama yaptı.


Kamuoyunda tartışma yaratan Konyaaltı Sahilinin işletmesinin neden Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a verildiğine ilişkin açıklama yapan Menderes Türel, ihalenin kameralar önünde ve şeffaf olarak yapıldığını söyledi.

''HERKESE DAVET YAPTIK''

Habertürk.com'dan Esra Boğazlıyan'ın sorularını yanıtlayan Türel, “İhalemizi kanuni yönetmelikler, mevzuatlar neyse ona göre, hem de son derece şeffaf kameralar önünde, herkese davetler yaparak gerçekleştirdik.'' dedi.

''TEK KİŞİNİN KATILDIĞI İHALELER GERÇEKLEŞTİRİLEMEZ DİYE BİR HÜKÜM YOK''

İhaleye katılma yeterliliğine sahip Antalya'da 25, Türkiye çapında ise 100 şirket olduğunu belirten Türel, ''Hem Akdeniz Otelciler Birliği hem de Türkiye Otelciler Federasyonu’yla yaptığımız tanıtım çalışmalarıyla bütün yatırımcıları buraya davet ettik. Türkiye’de tek kişinin katıldığı ihaleler gerçekleştirilemez diye bir hüküm yok.'' ifadelerini kullandı.

''İHALEYİ KISKANANLAR OLDU''

İhaleyi kıskananlar olduğunu ve ellerinden çamur atmaktan başka bir şey gelmediğini ileri süren Menderes Türel, ''Alıştık. Bu harika projeyi yapmayayım diye burada insan zinciri oluşturdular, beni burada çevre katliamı, ağaç katliamı yapmakla suçladılar. Burada ağaç katliamı yok, aksine var olan ağaçlara ek olarak 6 bin ağaç diktik.” şeklinde konuştu.



Bu Haber 18.09.2018 - 11:04:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.