MEB'den 'Yaz tatili kısalacak' iddialarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanlığı, yaz tatili süresinin 2025-2026 eğitim öğretim yılından itibaren 20 gün kısaltılacağı iddialarını yalanladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında ortaya atılan yaz tatili süresinin 2025-2026 eğitim öğretim yılından itibaren 20 gün kadar kısaltılacağı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, böyle bir kararın veya açıklamalarının olmadığı, haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
İlgili Haberler

ANEX’in sahibi Neşet Koçkar’dan Letonya hamlesi! Yüzde 82’sini satın aldı
ANEX’in sahibi Neşet Koçkar, Litvanya merkezli tur operatörü Novaturas’taki payını yeni yatırımlarıyla yüzde 82,73 seviyesine çıkardı.

Manisa’da korkunç kaza! Tur otobüsü ile çekici çarpıştı
Manisa’da bir tur otobüsü ile çekici kaza yaptı. Kaza nedeniyle çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

İstanbul’da da hissedilen deprem! AFAD açıklama yaptı mı?
İstanbul’da da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün Yalova/Marmara Denizi olduğunu açıkladı.



%20(2).gif)

