Mardan Palace'ın işletmesi artık Titanic'te
Antalya-Kundu'da bulunan Mardan Palace'ın Titanic grubunun işletmesine geçtiği belirtildi.

Mardan Palace'la ilgili düğüm çözüldü. Lüks oteli, Türkiye'de ve Almanya'da toplam 13 oteli bünyesinde barındıran Titanic'in bünyesine geçti.
Hürriyet gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre, resmi açıklamanın 12 Kasım Pazartesi günü yapılacağını vurgulayan Aygün, “Otelimiz yeni turizm sezonunda faaliyette olacak. Yerli ve yabancı konuklarımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Otelin yeniden düzenlenmesi, eksiklerin giderilmesiyle ilgili de harekete geçildi. Umarım 2019 turizm sezonu hepimiz için iyi geçer” dedi.
İlgili Haberler

SAYD'dan yabancı dijital konaklama platformları için yapılacak düzenlemeye tepki
Yabancı dijital konaklama platformları için hazırlanan ve Meclis'in gündeminde bulunan kanun teklifine; Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) tepki gösterdi.

RAMS ile Marriott arasında 2 otel için anlaşma: İstanbul'a Marriott Gaziantep'e Sheraton geliyor
RAMS Global ile Marriott International arasında İstanbul ve Gaziantep'e yapılacak 100 ve 110 odalı iki otel için anlaşma imzalanacak.

GlobeMeets 2027'in tarihi açıklandı! Eylülde İstanbul'da toplanacak
GlobeMeets'in 5'inci buluşması 2027'de yapılacak. Etkinliğe 2-3 Eylül tarihlerinde Rixos Tersane İstanbul'un ev sahipliği yapacağı açıklandı.



%20(2).gif)

