Manfredi Lefebvre d’Ovidio, Crystal Cruises için teklif verdi

Manfredi Lefebvre d’Ovidio, Crystal Cruises için teklif verdi

Silversea Cruises'un eski sahibi Manfredi Lefebvre d’Ovidio, Crystal Cruises'ı satın almak için teklif verdi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Acentelerine ve müşterilerine tek kelime açıklama yapmadan geçtiğimiz hafta ani bir kararla operasyonlarını sonlandıran ve şirketi kapatan ünlü kruvaziyer markası Crystal Cruises'a talip çıktı.

Yatırım şirketi Heritage Group'un başkanı ve Silversea Cruises'un eski sahibi Manfredi Lefebvre d’Ovidio'nun Crystal Cruises'u satın almak için teklifte bulunduğu bildirildi.

Şirketin tasfiye süreci başladı

Crystal Cruises için tam finansmanlı iki teklif sunduğunu belirten d’Ovidio, tekliflerden birini 2021 yılının ilk çeyreğinde, ikincisini ise şirketin tasfiyeye girmesinden sonra yaptığını açıkladı.

Crystal Cruises sahibi durumundaki Genting Hong Kong'un ocak ayında Florida mahkemesine başvurduğu ve mahkemenin tasfiye sürecini yönetmesi için Miami merkezli Michael Moecker & Associates'i görevlendirdiği kaydedildi.

“Crystal’i yeniden bir başları hikayesine dönüştürebiliriz”

Kruvaziyer sektöründe kökleri 1980'lere kadar uzanan itibarlı ve güvenilir bir alıcı olduklarını ifade eden Lefebvre d’Ovidio, "Ultra lüks kruvaziyer segmentindeki know-how'ımızla Crystal'i yeniden bir başarı hikayesine dönüştürebiliriz." ifadelerini kullandı.

7 tane gemisi 2 tane jeti var

Başta 4,6 milyon dolar yakıt borcu olmak üzere, yüklü miktarda borcu olduğu belirtilen Crystal Cruises'un bünyesinde 3 büyük kruvaziyer gemisi, 5 adet nehir kruvaziyer gemisi ve iki tane de özel jet bulunuyor.



Bu Haber 16.02.2022 - 10:11:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.